TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

CPUV Pertama 2013

Assalammualaikum.


terkedek-kedek betul la blog ne..orang lain da dapat hampir 10 CPUV/BE untuk tahun ne,dah nak masuk Februari baru dapat CPUV/BE pertama...hahaha.Sebenarnya tak kisah pun,sebab sebelum ne ada 3 CPUV bermain-main diruangan blog pink ini.

Akhirnya,Nuffnang berbesar hati bagi CPUV even traffik tak berapa nak masuk sejak busy mengedit blog orang neyh...yela,dah daku menjana pendapatan dari situ...terpaksa abaikan blog buat seketika..nak tahu apa CPUV terbaru eca ::


Digi Best Prepaid 

dan bagi mereka yang masih berusaha mendapatkan CPUV/BE,boleh guna pakai tutorial/tips eca :
http://www.ecadwinkyasha.com/2012/11/tutorial-tips-dapatkan-cpuv-nuffnang.html

eca tak janji korang leh dapat *yela,daku bukan keja dengan nuffnang tu*,tapi eca berpegang pada prinsip,"Kalau tak cuba,tak tahu hasilnya kan"....so,sila berani ambil risiko.

*mohon jentik-jentik dan inform...saya mengamalkan win-win situation disini*

(tunggu cek Nuffnang sampai bulan March & April..tak sabar!!!)

12 comments:

  1. SALAM KAK.SAYA BELUM PERNAH DAPAT PUN.CAM NE YE NAK BUAT ? ? ?

    ReplyDelete
  2. tahniah..rezeki..eca...nnt rm10 ar..belum ada masa lagi ni..huhu

    ReplyDelete
  3. terbaekkkkk!!! da berwajah baru blog eca!!!tp fink ttp di ati..hiihi

    ReplyDelete
  4. wah bestnya...kalau keluar la mamat digi tu mmg sy jentik2 dia...ahaks

    ReplyDelete
  5. wah, tahniah... makin semangat lah pasni.. hihii

    ReplyDelete
  6. ha tu... dia pon ada iklan baru.. tahniah dear!

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...
    tahniahh...
    rezeki ni.. :)

    ReplyDelete
  8. pstt..baru semak, cpu kita sama...

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*