TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Another Online Games Website

Solitaire Games | Assalammualaikum. Since kita masih berada dalam fasa PPN dan masih berperang dengan covid-19 virus, jom isi masa terluang dengan bermain online games. Setelah penat seharian menghadap tugasan rumah, mesti nak kurangkan stress kan, cara Eca adalah dengan bermain games. So, Eca nak kenalkan korang dengan satu lagi website yang memberikan pengalaman bermain games secara percuma.

Pengoperasian Sekolah 3 Oktober

Assalamualaikum korang! Hari tu, Menteri Pendidikan Malaysia, Dr Radzi Jidin telah umumkan pengoperasian sekolah yang bermula pada 3 Oktober 2021 nanti. Tapi, ramai lagi yang tak faham rupanya. Mostly tak tengok pun taklimat tu kan, pastu kecoh di media sosial tak setuju buka sekolah sebab tak nak risikokan anak-anak (tapi bawah anak-anak gi keluar nak pulak!). Sabarlah mak-mak, bapak-bapak. Bila diumumkan pembukaan semula sekolah, bukan semua pelajar terlibat pun.