BURIED....


wahh.punya syok dalam kelas CD kemarin.
sir david tersayang aku tue suh kami wat diskusion dlm group.
balik2 je aku dari kelas....tuptup,kawan2 ajak g tgk wyg.so,setelah sekian lama memendam perasaan nak tgk wyg....aku pun join la.nasib ada seringgit dua kat dlm purse i tau....wayang pilihan BURIED.kawan aku,cik zaidah,cakap....ceta ne pasal sorg guys tak berapa nak ensem terperangkap dlm kotak dan tertanam.dy ada masa 90 minit tuk menyelamatkan diri.dan dy ada zippo + phone.aku pun agak-agak excited nak tgk sebab nak tau camne cara dy selamatkan dirinya itu.oke!

da mula beberapa minit,,baru kami terhegeh-hegeh masuk panggung.ceta da mula.so,xbrapa nak syok da bg aku.xsuka bila xtgk dari mula.
mula-mula,aku pun tertanya-tanya camna dy bole tertanam ne?..
then....di pertengahan ceta ...

cik zaidah:....kamu mau tgk g ka neyh?ka meh la kita kluar tgk ceta the other guys.
cik rien: ....tanya dlu drg yg lain..
cik asha [aku la tue] :.....jangan..aku mau tgk dulu ending nya.dy lepas ka tidak.
............setelah beberapa minit kemudian;;;
cik asha:....ada remote ka 'a?..mo kc cepat dulu ne ceta.bosan suda pla aku neyh...

.........ending....................
antara luahan-luahan selepas keluar dari panggung.....
kalau tahu gini cetanya...dui,,,,
filem paling *syok* aku pena tgk..
paling save.
paling segala-galanya paling!...
..dan orang yg keluar dari panggung wayang HALL 7,Growball Cinema,CP KK..muka manyak tension!
huhuhu.

deep from my heart;
bosan! dan membosankan.
dan..rugi rm5 aku hari tue...

tgk neyh..how to survive ehbila  tertanam dalam kotak?.

ne la dia pelakon utama dan pelakon tunggal agaknya.....


0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*