award & tag *-*


Cik Asha yang comel ini telah diTAG oleh dua pinky yang tak berapa nak comel jika dibandingkan dengan Cik Asha.hehe.(jangan marah korang)....
jomjomjom terima award*-*
drum scroll....................................................................................

award dari cik diba & cik wani..
dengan ucapan:aku sayang korang pinky-pinky.haha.

jom terima award dari cik diba ye kawan-kawan.


sesi interview sambil pegang trofi!

kena buat apa???
  -lambaian tangan bak model terkenal Tyra Bank.haha.xde oke..itu tipu semata-mata.
     ofkos la kena FOLLOW Cik Diba kita tue.....
 
kenapa amik award neyh???
  -takkan nak tolak?..amik je lah sayangku....da orang bagi.lagipun I takpena terima award..

kenapa jadi follower Cik Diba???(rela@paksa)
  -sebab kami adalah PINKY-pinky comel dalam GENG BLOG PINK!so,kena support            sesama kawan-kawan ya!
 

komen pasal blog c pemberi award???
    - blog yang comel seperti tuannya =)

 bagi kat 5 blog yang cun-cun giler....
   -sapa2 yang baca neyh,,sila amik yer.xtau nak bagi kat sapa..huhu!.


sekarang terima award dari Cik Wani pula....



sesi interview belakang tabir....

berikan 4ciri lelaki idaman untuk dijadikan HUSBAND?.
-sabar melayan karenah I.
-kena pandai masak & kemas ruma.
-kena terima semua kekurangan I.
-kena respect my family & friend.

berikan tips untuk kekalkan relationship anda dan c jantung hati?.
oke,I takde tips yerr kawan-kawan.sebabnya,,I baru je*xde la baru sangat* diputuskan oleh bekas my lovely bf.huhu.tapi yang paling penting bagi I,kejujuran dan kesetian.

pernah jumpa doa perdekat jodoh & putus cinta?.
so far tak pena jumpa.tapi yang penting bagi I,bila rasa dialah yang bakal memimpin kita ke jalan yang betul..yang akan menjadi pelindung kita,buatlah solat istikarah & solat hajat tuk dipanjangkan lagi perhubungan itu.dan paling penting,ikhlas ya kawan-kawan!!!.

letakkan 10 link & tell them they got this award..
-xtau nak bagi sapa..so,my followers,SILA SILA AMIK YA.JANGAN MALU-MALU.

so,da selesai.
JUTAAN TERIMA KASIH BUAT c PEMBERI AWARD ini.
next time bagi lagi ya!....

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*