jom BERPACARAN..eh eh..jom BERKENALAN oke!


saya yang comel ini(perasan jap) telah diTAG oleh si comot Suzana.
intip dia disini.[link]
thanks comot sebab suda tag akak.
Segmen ne diberi nama JOM BERKENALAN.
host segmen ini: Encik Loqman Hakim yang ensem(opps,ayat gedix disitu)
kita intip pula encik ensem itu ya disini.[link]


jawab interview pulak;;;

1. Apakah status anda?
   status:BUJANG.
   diputuskan:ex-lovely bf yang masi mesej2 saya.
   pena TERcrush:dengan encik M.
   dok usha:Amri Yahya..tuk jadi tersayang saya(perasan jap!)


2. Ceritakan tentang diri anda.
   nama pura-pura: ecadwinkyasha.panggil sayang pun boleh.
   umur:da nak masuk 22 tahun pada 17Januari 2011.
   study: kat Unirazak(Sabah)dalam jurusan Pendidikan.
   asal: kudat,sabah.
   hal-hal lain:sila update dari masa ke semasa.*-*
 

3. Ceritakan tentang blog anda.
   umur blog:7bulan lebih kot.
   warna blog: PINK *-*
   -blog ini mengandungi ayat-ayat manis yang kadang kala 
   melampaui tahap kegedikkan seorang manusia dan adakalanya 
   mengandungi racun berbisa yang tidak mungkin membunuh 
   seekor cicak mahupun sekumpulan lembu tetapi boleh 
   menitiskan airmata seseorang.*oke terlebih suda!*
 

4. Apakah pandangan anda tentang dunia blog?
   dunia blog???owhh sungguh indah(sambil wat muka rapunzel).
   dunia kita ne kecil jak.so,sila nikmati!Apa yang penting,
   bagi penghargaan kepada yang memberi bantuan.kadang 
   kala ucapan terima kasih itu cukup bererti buat seseorang.
   dan,janganlah sesekali kita menegur seseorang dengan cara 
   yang mungkin akan membuat mereka malu mahupun bersedih.
   dan gunakanlah kaedah'win-win situasion'.


5. Nasihat anda kepada rakan-rakan yang baru nak wat blog.
   rakan-rakan yang baru berjinak2 nak berBLOGGING a.k.a 
   newbie macam saya neyh...sila-sila jangan malu nak 
   tegur-tegur otai-otai blogger oke.baru la kita ne 
    akan dapat perhatian.hehe.sekadar berkongsi*-*
 

6. Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda.
   keunikan?..rasa-rasa takde kot.tapi jap jap...oke ada 
    sedikit.
   1.header wat sendiri.(tak tipu!)
   2.gambar tuk tepi shoutbox buat sendiri.walaupun takcantik!
   3.blog berwarna pink(blog pompuan..besalah!)
   4.korang fikirlah sendiri..haha*ketawa kejam*
 

7. Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam 
    dunia blog?
       sampai bila ek?..
   sampai akhir usia kot(insyaallah)...sampai aku bosan dan 
   mungkin sampai takde internet.haha.
   impian dalam dunia blog?..
   bakal dikenali oleh blogger2 lain.haha.dan bakal mendapat
   award yang banyak(perasan jap!)...bakal mendapat lebih 
   ramai kawan-kawan dari serata dunia.muahhh :-*


jom sekarang nak TAG kawan-kawan pulak:..
fikir-fikir jap nak tag sapa pula.....hah!
nak TAG:....

1) Love Sue.link here.
2) Anith Shasha Chan.link here.
3) Waniey.link here.
4) Aja Ayob.link here.

so,da selesai yerr kawan-kawan...
hopefully cigu akim singgah sini nak ngurat I.*ayat tak ble blah!*
da~.~

4 comments.. read them below or add one

:Cikgu Akim: :Cikgu Akim: 30 December, 2010
Wah nice story!semoga berjaya capai segala impian dhati~

kalau ada masa lawatla rakan2 blogger jom berkenalan d blog saya..boleh tambah kenalan~

salam perkenalan dri saya bakal guru SP n Biology!

pss:salam pendidik!
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 30 December, 2010
@:Cikgu Akim:
blushing*-*
cigu akim da dtg sini ngurat I.hahaha*ayat ta ble blah!*

thanks awak~.~
insyaallah akan BW kt blog2 lain...

btw,cigu bio eh?..da lama da I tinggalkan subjek tue.dan tak akan pandang balik punya.haha.spm bio dpt D7.haha.
waniey waniey 30 December, 2010
wah,,di tag..okey2..nk ne join nie..hehe...agpom alst online ary nie
azrinrahim azrinrahim 31 December, 2010
sudah follow kamu..hehe..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*