23 L.A.B | Papa Alisya yang HOT.



^_ASSALAMMUALAIKUM_^



eh eh,semalam dah tunjuk blog Ibu Alisha,hari ini blog Papa HOT!...
*nama anak mereka sama,muka pun comel-comel je*



sapa tak kenal header blog ne,boleh tampar diri sendiri!.

Papa HOT from www.eyriqazz.com

taknak cakap banyak,sebab blog ini memang adore dari dulu.Kita suka sebab ceta Alisya je!.hahaha.
takdelah sebab Alisya je,..suka sebab Papa HOT ne selalu tulis entry tentang tempat-tempat yang beliau dan family kunjungi.Especially,Sabah...tak sangka dorang ne suka datang Sabah.well,kat Sabah ne banyak juga lah tempat menarik lagi....nak lagi menarik,meh meh pergi ke daerah kelahiran eca,Kudat....nak tengok rumah panjang,nak pergi Tip of Borneo,nak tengok proses membuat gong eh eh,macam-macam lagi.Eca sendiri masih belum berkesempatan tengok.

Apa yang eca suka di blog Papa HOT?!.
Alisya yang superduper comel.Suka tengok gelagat Alisya dalam gambar.Tambah pula olahan ayat Papa HOT neyh,,,ish ish kekadang tersenyum sendiri baca entry Papa HOT,sampaikan housemate tegur senyum sorang-sorang macam orang gila.Alisya Alisya,geram eca dibuatnya. --->Alisya pun HOT macam Papanya.

Then,kalau nak rasa hebat dalam berblog,boleh lah kita sesama baca tips blogging dari Papa HOT.Camna nak tambah earnings ke apa ke...and fyi,Papa HOT ne selalu join event anjuran Nuffnang.\untunglah/...nak jadi macam beliau?..meh meh baca tips--->|Tips Blogging|.|Nuffnang|

Kadang-kadang bila Papa HOT update ceta pasal Alisya,laju je baca & drop komen.ish ish ish,kalaulah dikurniakan anak secomel dan sepandai Alisya neyh,....#insyaallah.eh eh,sebab Alisya jugalah I menang GA Novel Ombak Rindu dari Papa HOT.terima kasih Alisya yang comel......muahmuah dari eca tuk Alisya.

Makcik menang NOVEL Ombak Rindu melalui penyertaan diSINI kerana ENTRY ini.---> Alisya ngurat Fahrin Ahmad!.

meh ngurat Papa HOT eh eh,mari kenal bakal-besan korang [kalau beliau sudilah!] dekat SINI.


hari ini,EXAM subjek ELB4024 Morphology & Syntax,jam 3 petang - jam 6 petang.doakan eca yer.

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*