boleh menang ke?!.


Assalammualaikum.Selamat Berhujung Minggu ^.^

Malam ini akan menyaksikan Anugerah Juara Lagu 26.Ramalan menyatakan Najwa Latif(Cinta Muka Buku),Anuar Zain(Sedetik Lebih) dan 3 Suara (Beribu Sesalan) bakal menjuarai anugerah malam ini.....
ramalan eca:........
Sungai Lui-Aizat.
#lagu ne ada dalam senarai ramalan korang ke tidak?!..hah!.support Aizat sikit weii.
teringat kisah dating dengan Aizat satu masa dahulu kala......|entry dating disini-kalau nak nyibuk.haha|

eh eh,back to topic.korang rasa boleh menang ke?!..aiks,sapa yang nak menang neyh,suspense semacam je bak debaran juara lagu pula.hahahaha...takdelah,soalan sebenar macam neyh.......

Boleh Tak Blog cerita dari hati|ecadwinkyasha neyh menang Blog tercantik,terkemas,tercomel,tercute,terpink?!

jangan nak ngada sangat boleh tak?!.#haha.

sebenarnya,nak INFORM korang je...BLOG ECA DAH ADA WAJAH BARU!.
plan nak edit blog dah lama sebelum exam lagi,tapi tahan-tahan-tahan.memula nak tunggu tempahan doodle siap,tapi tak siap-siap lagi...takpe takpe,eca paam adik tu still study.So,takyah nak rushing sangat puwn.Lepas habis exam,sibuk pula berjoli dengan kawan-kawan..then,rezeki ngedit blog.#ada juga yang nak minta tempah dengan eca yer?!....Maka,pelanggan didahulukan,$$ diutamakan tuk berjoli!.wakakaka,ayat tak boleh blah weii.takdelah nak sangat $$ tu <--fine,tipu!..$$ untuk menampung kos berjoli hidup.hahaha.<-- tipu lagi!.

So,setelah dua blog klien <--cakap serupa ada bisnes besar!.#wekkk!. mood nak EDIT BLOG sendiri berkobar-kobar.Sambil layan Money Drop Online,dalam kepala fikir design yang sesuai.Godek-godek external,jumpa lak gambar tak berapa nak cun.grab terus....dalam otak taknak kaler pink <--tipu je!. Last-last kembali juga ke warna pink yang menawan hati.

so,hasilnya?!..korang rasa blog eca....

a) comel macam tuannya <--oke,fine!
b) pink itu menawan.
c) kemas dan teratur <- tak sama ke dua tu?
d) cantik,comel,cute.
e) loading cepat ke?.
f) buruk je.
g) ..korang tambah sendiri boleh tak?

so,dipendekkan cerita,korang rasa.

BLOG ECA neyh...........
(lebih dari 100 patah perkataan)


nak eca EDITkan BLOG korang?!.RM20 sahaja.klik sini.|servis edit blog|

#erk,tetiba menyelit lak gambar neyh kat sini!.haha.goodluck untuk aizat & team!.

{ 10 comments.. read them below or add one }

shiema sufian shiema sufian 29 January, 2012
comel gamba tuh (: eca, jomlah join segmen shiema -http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html
syAzAnA syAzAnA 29 January, 2012
jeless tngok dpt gambar dgn aizat. grr
emy zulaiha emy zulaiha 30 January, 2012
emy pon nak aizat menang, tapi tak menang! sedih :(
Mama Ema Mama Ema 30 January, 2012
ternyata hafiz juara..hehehe
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 30 January, 2012
waa, eca penah jmpe aizat ke?? seriously??
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 30 January, 2012
@shiema sufian...comey sebab dua2nya comel.hahaha :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 30 January, 2012
@syAzAnA..hahaha.xyah jeles2 lah.nnti jumpa aizat brgambar la dengan dia k :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 30 January, 2012
@emy zulaiha,xpe la xmenang..at least dy enjoy atas pentas.hahaha
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 30 January, 2012
@Mama Ema...lagu dy bererti,tu pasal menang :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 30 January, 2012
@Nisa Greennnpanda..a'ah pena sekali.dy dtg buat promosi konsert dy dekat kolej eca...hehehe

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*