BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU


Assalammualaikum.

sebelum memulakan kerja mengedit blog hari ini,eca teringin nak join segmen dari otai kita.



kenapa korang kena kritik blog aku?.

#1.eca rasa blog ne terlalu sempurna.tapi takdelah sempurna mana..yang penting hati pemilik blog puas.tapi hati readers,hati visitors..eca tak tahu.so,sebagai readaers dan visitors yang budiman,sila kritik blog eca sepuas hati.
#2. blog ne macam berat kadang-kadang macam ringan pula.eca guna broadband.korang pula?..cuba kritik sikit berat ke ringan.
#3. tuan punya blog rasa dia comel sangat sampai duk tempek muka sendiri kat header.[yela,dah blog dia,letak muka dia..takkan nak letak muka bakal-kakak-ipar dia pula kan?]..tapi korang rasa oke ke letak muka sendiri kat bahagaian header tu?.pendapat korang?.
#4. tuan punya blog rasa blog ne dah cukup kemas..tapi kadang-kadang otak sendiri serabut tengok blog.korang pula?.

so,silalah KOMEN dengan berhemah.
lepas terjah eca,insyaallah eca akan terjah korang kembali sambil follow.
*sambil menyelam minum air dak?*

.disebabkan hari ini eca tiada kelas dan duduk dirumah,eca akan try tuk terjah kesemua peserta sambil ngedit blog pelanggan pula...pssst ::...RM20 tuk edit blog,sapa nak,KLIK SINI.


{ 16 comments.. read them below or add one }

^_^ Zaza Nur Iman ^_^ Zaza Nur Iman 06 March, 2012
segmen sama eca..blog eca dh mmg cntik.. :)
Cik Ayu Cik Ayu 06 March, 2012
da memang cantik da ni

kritik CA plak ye

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html
FatinKADIR FatinKADIR 06 March, 2012
salam blogger..
da ckup comel & kemas cm empunya blog..
keep blogging..
Muhamad Azam Muhamad Azam 06 March, 2012
ok dah ni

jom ke blog saya lak

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html
cik nisa cik nisa 06 March, 2012
wahh..purple ade,pink ade..nice!!:))
LoveJean LoveJean 06 March, 2012
Blog kmas dan cntik...
warna dia ceria je......
=)
Azhafizah[フィザ] Azhafizah[フィザ] 06 March, 2012
From the same segmen.

Jemput singgah kembali
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html
Shazney Shamsuddin Shazney Shamsuddin 06 March, 2012
ape2 pun blog nie dah ok dah..comey sejuk mata memndang..

nak kritik jugak??
kat sini je

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html
NAL NAL 06 March, 2012
blog awk ok..awesome..warna pun cantik..

jemput komen :

http://nyteamlife.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html
~♥dieyba_baby♥~ ~♥dieyba_baby♥~ 06 March, 2012
thanks kritik blog dieybababy.blogspot.com.. u owg pertama yng kritik.. y pnye blog da mmg nice n simpe.. warna pun sedap mata memandang..
zakirul rahim zakirul rahim 06 March, 2012
nice blogg..keep on writting..tak ada nak kritik sangat..tetapi..banyakkan entry2 yang menarik okayy..sempat lagi follow yang ke 900..weee

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html
dyabunga dyabunga 06 March, 2012
singgh dri segmen bro otai..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

bila dya masuk blog ni kdg2 lmbt kdg2 laju..cm ne tu??hahaha..
mungkin yg bawah tu kot nmpk serabut..haha..yg lain dh ok dah
eyka eyka 06 March, 2012
singgah ,, dari segmen abg BEN ..
simple ,, kemas & teratur ...
jemput singgah ke blog sy ....
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html
shida'R shida'R 06 March, 2012
dtg dr segmen abg ben,
ok je blog ni cute hehe..

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/
Rafflesia™ Rafflesia™ 07 March, 2012
Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

so far blog ni ok. loading pun ok. -,-

ini pendapat syieda saje.. hihi
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html
hafizaiman95 @ fizs hafizaiman95 @ fizs 07 March, 2012
blog dh ok.. tapi, perkemaskan lagi sikit.. sy dh follow.. kritik blog sy pulak tau..
http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*