BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

[ Eca Dwinky Asha][ Tuesday, March 06, 2012][ ]
Assalammualaikum.

sebelum memulakan kerja mengedit blog hari ini,eca teringin nak join segmen dari otai kita.



kenapa korang kena kritik blog aku?.

#1.eca rasa blog ne terlalu sempurna.tapi takdelah sempurna mana..yang penting hati pemilik blog puas.tapi hati readers,hati visitors..eca tak tahu.so,sebagai readaers dan visitors yang budiman,sila kritik blog eca sepuas hati.
#2. blog ne macam berat kadang-kadang macam ringan pula.eca guna broadband.korang pula?..cuba kritik sikit berat ke ringan.
#3. tuan punya blog rasa dia comel sangat sampai duk tempek muka sendiri kat header.[yela,dah blog dia,letak muka dia..takkan nak letak muka bakal-kakak-ipar dia pula kan?]..tapi korang rasa oke ke letak muka sendiri kat bahagaian header tu?.pendapat korang?.
#4. tuan punya blog rasa blog ne dah cukup kemas..tapi kadang-kadang otak sendiri serabut tengok blog.korang pula?.

so,silalah KOMEN dengan berhemah.
lepas terjah eca,insyaallah eca akan terjah korang kembali sambil follow.
*sambil menyelam minum air dak?*

.disebabkan hari ini eca tiada kelas dan duduk dirumah,eca akan try tuk terjah kesemua peserta sambil ngedit blog pelanggan pula...pssst ::...RM20 tuk edit blog,sapa nak,KLIK SINI.