IntaNBerlian punya pasal!!!!!!!


Assalammualaikum.


IntaNBerlian lah pencetus segalanya.Kalau tak kerana beliau,takde jadi camne....nak marah beliau,BOLEH tak?!........grrrrr (>,<")

Kalau tak kerana IntaNBerlian,takdenya eca pening kepala sampai rasa nak muntah-muntah uweek uweek,tu sume pasal beliau lah tue.....hushhh.

tahu tak apa yang TERJADI SEBENARNYA?.

Beliau PROMOTE BAIK PUNYA sampai eca tak menang TANGAN weiii!....hohoho.ishhh ishhh ishhh,eca sendiri pun tak tahu kekuatan PROMOSI beliau tu dimana..di kata-katanya ka?!...di puji-pujiaannya ka?!.ishhh,korang baca sendiri BOLEH TAK?



nampak tak betapa puan IntaNBerlian memuji eca sampai 'berat badan' naik doblas gram?!.
hidung pun dah kembang semangkuk bak BF eca ne.






dan sekarang IntaNBerlian puji lagi weiiii....sapa tak suka bila mendapat tempat RSS Feed FREE di blog penuh BERLIAN tue.  --->>





Actually,dapat RSS Feed Free dari blog beliau sebab ini :
*gambar ambil dari blog IntaNBerlian*

sebagai PENGHARGAAN kepada memberi TRAFFIC yang berlebih-lebihan kepada blog IntaNBerlian.
muahahaha,nak FEATURED dalam RUANGAN Berlian Untuk Kamu,sumbangkanlah TRAFFIC yang berlebihan yer....[tips :: hari-hari masuk IntaNBerlian]

disebabkan IBU MENGANDUNG neyh dah PROMOTE baikkk punyerrr,tempahan edit blog semakin meningkat naik dan naik dan naik dan naik lagi!....memula eca ingatkan ada 4 saja blog yang perlu di EDIT,bila re-check balik dan tulis dalam BUKU NOTA EDIT BLOG (kelasss kau edit blog pun ada buku nota!!!!),rupa-rupanya ada lebihkuranglebih 7 blog kena edit(tidak termasuk tempahan header dan lain-lain).uwaaa,semakin meningkat pula.Terkenan rezeki Kak IntaNBerlian yang tengah mengandung anak kedua lah tue....muahahaha,duduk jauh pun boleh terkenan eh,tak tahu la kalau duk dekat (ada rezeki dekatlah tue.hikhikhik).[so,kepada mereka yang dah email & PM FB eca,sila tunggu giliran anda yer,sebab eca banyak tempahan dan eca masih ada assignment yang perlu dsiapkan untuk dihantar dalam minggu depan].

dapat kawan blogger macam ne BEST kan?!.
tak rugi berkenal-kenalan dengan beliau di alam maya,dan tercari-cari peluang bila nak jumpa beliau didepan mata.......ke nak tunggu kita jadi orang sana >,<"

.saja bagi tajuk gempak-gempak,takde la nak gaduh-gaduh dengan kawan sendiri kan.

{ 10 comments.. read them below or add one }

sue zainun sue zainun 28 March, 2012
hehe...sebab IntaNBerlian tu peramah kot..tp apa kurangnya dengan hasil tangan eca tu..cantik..
**sanggup tunggu ni tau..hihi
Cikrosecute Cikrosecute 28 March, 2012
hihihi murah rezeki eca...selamat mengedit blog..
Unknown Unknown 28 March, 2012
peh eca! terbaik lah...untungnyaaaa!
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 28 March, 2012
WAH TAJUK BIKIN GEMPAK... HAHAHAHAAAAA.... akak ni kalu bab2 promosi org mmg teror.. kalah jurujual..muahahahaaa...

btw, tu rezeki eca lah tu... janji eca sentiasa buat yg terbaik n memuaskn hati customer.. gerenti semua customer eca akn promote eca... :-)

tp ingat tau yang... nanti dh mkin glamer or mkin kayo.. jgn nk demand2 yer... hahahahaaa
fieda fieda 28 March, 2012
hahahaha...gempak tu tajuk...tanda seruan menimbun..mcm marah rupanya suker ye..hihi..semoga success ok dlm bidang edit mengedit ni..

kak fieda nak tggu ada gambor yg sesuai nak wat header tu..takder gambo lagi ni..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 28 March, 2012
@sue zainun memang peramah....xmalu2 nak mngadu kdg2 dgn dia.hahaha
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 28 March, 2012
@IntaNBerliaN insyaallah,eca ingt pesan akak :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 28 March, 2012
@fieda hahaha...tajuk je gempak :D

wahh,eca tunggu tue :)
kalo dekat leh wat photoshoot :D

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*