Ben Ashaari dan EcaDwinkyAsha


Assalammualaikum.



join diSINI.



blog yang eca suka masuk?!..

urm,blog yang ringan...memang suka.tu pasal bila eca edit blog orang,e
ca suka jadikannya lebih ringan dari sebelum ini!!!!!.dan eca sentiasa akan pastikan blog ini ringan.Kalau berat,sila buat aduan ekh?.

blogger yang suka datang komen di blog eca.....
ye lah,kekangan masa menjadi musuh utama eca sekarang,SO...nak terjah dari satu ke satu blog itu amatlah payah.....dan langkah selamat ialah dengan terjah blogger yang drop komen diblog eca...then comment juga entry mereka.Kalau tak sempat komen,eca suka tinggal jejak kat shoutbox.

blogger yang suka ping entry di FB Group.
sebabnya,kalau eca bosan...eca akan terjah teman-teman blogger yang ping entry mereka di group-group.tak susah-susah nak cari tempat 'menjejaki para blogger'.BETUL ka TIDAK?!.hikhikhik.

itu blog pilihan eca,pilihan anda pula macam mana?
jom kongsi diruangan KOMEN!.
esok insyaallah eca terjah bila takde kelas ekh~.~"


#yeah,esok JUMAAT,masuk keja jam 1,pastu SABTU..rehat?!..
NO WAY!.ada mesyuarat untuk meeting oke?!.....nanti eca update lagi.

{ 26 comments.. read them below or add one }

C i k P i p i T e m b a m C i k P i p i T e m b a m 21 June, 2012
hehe blog abg ben.. okay lah sgt tu.. byk info dia tulis
shida'R shida'R 21 June, 2012
selamat bersegmen eca :)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 21 June, 2012
tiba2 lak rs cam nk join gak.. hihii
Cik Nur Cik Nur 21 June, 2012
salam kenal...hehehehehe
dari segmen yg sama.. :)


http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html
Pka Rahim Pka Rahim 21 June, 2012
hi pka join jugak..
jom singgah blog pka nak,,??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))
Aku Penghibur Aku Penghibur 21 June, 2012
yup suka jgk tpi susah gn blogger terkenal mereka ramai peminat ..beruntung kalau dia tengok blog kita
Thania Ismail Thania Ismail 21 June, 2012
hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/
fieda fieda 21 June, 2012
tak sempat dh nk join..tp mmg semua betul apa yg cikgu eca tulis tu..
✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ 22 June, 2012
Nieza singgah sini..sempat tu blogwalking tgh2 malam..hehe
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin 22 June, 2012
solehah plak ske terjah blog yg dah difollow kat dashboard n bw blog dlm bloglist.hehe
zanairin zanairin 22 June, 2012
datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html
deno deno 22 June, 2012
dari segmen sama:)

http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html
Pecinta pink^^ Pecinta pink^^ 22 June, 2012
salam.wah betul tu..tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)
MyMy MyMy 22 June, 2012
hi cikgu :)
blog yg ringan tu kekadang bergantung gak ngan kelajuan internet hehe..
tp blog yg ringan semestinya blog yg simple sahaja hehehe..
blog eca okayy je kalu MyMy masuk..
tak berat :)
Cik Rongoks Cik Rongoks 22 June, 2012
salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html
Encik Zaharin Encik Zaharin 22 June, 2012
As Salam..done follow u..dari segmen sama, sudi2 berkunjung ke laman aku
MISS Z BERCELOTEH MISS Z BERCELOTEH 22 June, 2012
singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html
sukagelak sukagelak 22 June, 2012
singgah sini baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html
Mr. E'raz Fadli Mr. E'raz Fadli 22 June, 2012
Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html
Dayz J Dayz J 22 June, 2012
saya terjah semua blog yang saya follow, hehe
SuparMan SuaRez SuparMan SuaRez 22 June, 2012
Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
lama Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx sifu ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html
Iam Yanty Iam Yanty 22 June, 2012
Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!
bai baizura bai baizura 23 June, 2012
golek2 sampai kat blog ni :))dtg dr segmen yg sama jgk :)
AyueJean AyueJean 23 June, 2012
CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html
Ayuni Yusop Ayuni Yusop 24 June, 2012
dari segmen yang sama!
done follow.^^

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

p/s:happy berblogging!
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 28 June, 2012
selamat bersegmen eca...blog akak ringan tak?akak pun nak tahu jugak..hihihi

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*