Enhance Your Curve with S Line Wear


Assalammualaikum.

Iklan melekat sehingga 22 Jun 2012.
entry terbaru,sila scroll ke bawah atau tekan button 'older'





kita sebagai perempuan,perlu tampil cantik.Bak kata orang,tampak cantik lebih berkeyakinan..betul ke tidak?!....untuk tampil cantik,bukan paras rupa sahaja yang kita perlu pertingkatkan......malah,tubuh badan...yang montel nak nampak kurus boleh,yang kurus nampak sedikit chubby pun boleh..tak caya,jom kita survey-survey S Line Wear.


Ultra Smooth Compression Mid Tigh Bodysuit
  • Single-layer compression firms the tummy, hips, thighs and buttocks
  • Light to moderate control for shaping and smoothing your entire figure
  • Molded seat shapes and lifts
  • Smoothened back bulge
  • Cool fabric feels breathable and soft next to skin
  • Removable and adjustable straps
  • Wear with your favourite bra
  • Crotch less design for easy restroom use, wear your panty outside the bodysuit
  • Lace leg prevents dig-in 

Dengan harga RM99,anda boleh miliki full-girdle tersebut.Berfungsi untuk membentuk tubuh anda.Senang dengan pemakaian seluar dalam diluar bodysuit tersebut,so kalau nak buang air kecil tak perlu susah-susah nak buka lagi,just buka seluar dalam je ye!.Dapatkannya dalam saiz L,XL dan XXL.Kain dari jenis polister dan nilon.Tapi,perlu diingat,cucian tangan je boleh!.Maklumat Lanjut,baca diSINI.



High Waist Tummy Tuck Panty


  • Firm compression to flatten your tummy, tones your thighs and lift your buttocks 

  • You can easily have a flat abdomen and slimmer waist instantly. Enhance your beauty by maintaining your hourglass figure comfortably
  • Makes you look inches smaller and slimmer immediately
  • It will help you fit into your favorite pair of jeans, slinky dress or tailored business suits comfortably
  • Breathable fabric flexes with your body for a more comfortable fit Tummy Control Panty Girdle is comfortable enough to wear everyday, and dramatically slimming enough for special occasions.


Dengan ciri khas yang membolehkan anda memakai seluar dalam diluar boleh didapati dalam saiz XL (71-77cm) dan XXL (79-85cm).Boleh didapati dengan harga RM 55 sahaja!!!.Panty dari jenis kain nilon lembut dan polister.Maklumat Lanjut,klik SINI

Low-rise Seamless Padded Panties 


  • Low-rise Seamless Padded Panties is a solution for your flat butt
  • Special molded padded panty is a one piece panty with foam padding built in
  • No more embarrassing moments with the butt pads slipping out of place or old unfashionable design
  • You will never get caught again with unrealistic looking butt pads
  • Low-rise Seamless Padded Panties works well with most fashion



Bentuk dan ciri sama seperti seluar dalam yang biasa namun ianya lebih halus,selesa dan lembut pada tubuh anda.Kain dalam jenis polister dan spandex mampu membuatkan anda lebih yakin bergaya serta selesa.Didapati dalam dua warna iaitu hitam dan coklat muda (nude colour) serta 3 saiz yang berbeza ::
S- suitable for hip circumference of 79-87cm (31- 34 inches)
M- suitable for hip circumference 88-95cm (34.5- 37 inches)

L- suitable for hip circumference 96-105cm (37.5- 41 inches) 

dapatkannya dengan harga RM 55 sahaja!!!!.Keterangan lanjut,boleh baca di SINI.



bagi mereka yang ingin kelihatan berisi dibahagian punggung,
boleh gunakan 
Silicone Buttocks Enhancer Pack.
silikon ini mempunyai design yang istimewa bagi anda untuk kelihatan lebih cantik secara semulajadi, dan lebih lembut daripada botox sebenar.


Dapatkannya dengan harga RM59 sahaja dan anda boleh miliki,1 set seluar dalam khas dengan silikon botox serta 2 set silikon botox.Didapati dalam 3 saiz berbeza yang sesuai dengan anda :
  • M- suitable for hip circumference of 85-90cm (33.5- 35.5 inches)
  • L- suitable for hip circumference 91-99cm (36- 39 inches)
  • XL- suitable for hip circumference 100-109cm (39.5- 43 inches)
contoh penggunaan Silicone Buttocks Enhancer Pack.

so,nak tunggu apa lagi???.Ingin tampil cantik secara semulajadi dengan bantuan khas,mari kita SURVEY S Line Wear.....dengan produk yang terbukti berkesan dan mampu membuatkan anda tampil lebih kurus,lebih gebu mahupun lebih menawan dari biasanya.Harga yang berpatutan dan mampu milik bagi setiap individu.

bakal-bakal pengantin mahupun anda yang sering ke majlis-majlis besar adalah digalakkan untuk mencuba produk ini!!!!......jangan malu,jangan segan yer =)


istimewa dengan pembelian RM100 (Semenanjung Malaysia) dan RM120 (Sabah & Sarawak),anda boleh dapatkan kos penghantaran percuma!!!!

Lawati S Line Wear ;website : S Line Wear fanpage : S Line Wear on FB

anda ada e-niaga,blogshop,website perniagaan?.Mahu eca review blog anda?.Review dengan entry sticky post selama seminggu di blog Cerita Dari Hati yang mempunyai UV 300-400 sehari dengan harga yang berpatutan?.....KLIK SINI untuk maklumat lanjut!!!.

{ 7 comments.. read them below or add one }

AyueJean AyueJean 15 June, 2012
Hye.....
Nak jemput join 1st Segmen saya.....
Hope sudilah join ye... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-bapaku-idolaku.html
Riena Haiqal Riena Haiqal 15 June, 2012
sangt2 berguna ni utk orang yang macam saya.. dulu dah beli Bodysuit ni tapi nda selesa pulak.. ni skrg sya memang dah lama cari suit macam ni...
~~zana@pb~~ ~~zana@pb~~ 17 June, 2012
dah bnyk jg cuba girdle, tp bila nk ke tandas tu yg problen:-)
sop sop 18 June, 2012
wah.. dah ada advertorial iklan.. :)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 18 June, 2012
wah... makin maju skrg ni.... cari income cara review plak yer... pe2 pun good luck n slmt maju jaya.. :-)
ஜ miss klanika ஜ ஜ miss klanika ஜ 19 June, 2012
pfff. 1st time tgok sumthing yg ceni . interesting.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*