Berbuka Puasa bersama Bloggers Sabahan


Assalammualaikum.

eca nak war-warkan.......

Event : Majlis Berbuka Puasa bersama Bloggers Sabahan.
Venue : Grace Point Sembulan,Kota Kinabalu,Sabah
Date : 11 @ 12 August 2012

Fee : RM20 (include t-shirt)

SPECIAL : 

Domain .my for 1year (3 lucky blogger) sponsored by Hosting Rajawali
juga ada KUTIPAN DERMA untuk Sekolah Rendah Islam Al-Hafidz,Banda Sierra.
aktiviti lain masih dalam perancangan.


semua blogger yang berada di Kota Kinabalu,Sabah mahupun kawasan berdekatan,
tidak kira orang Sabah mahupun tidak,asalkan ANDA BLOGGER,anda diJEMPUT 
meriahkan MAJLIS ini.


segala pertanyaan boleh ajukan kepada
Zu (Emas Putih Blog) (Blog | Facebook)
Group : Event Berbuka Puasa

rujuk ENTRY INI --> KLIK

SILA SHARE dengan hormatnya :)

ada yang sudi sponsor eca tuk turun KK?!.
hikhikhik....mo turun KK pun jeling jeling jadual.
nda pasal-pasal,ada meeting lah,ada kelas tambahan lah,ada ko-kum lah!.
Berbuka Puasa bersama Bloggers Sabahan

{ 23 comments.. read them below or add one }

Nurlyla Nurlyla 25 July, 2012
alah, sy d ranau lh.. xda knderaan sndiri.. kimsalam semua k... :)
Ummi Iman Ummi Iman 25 July, 2012
Bagusnya program macam ni
Emas Putih Emas Putih 26 July, 2012
wahhhh !! tQ .. eh jom la ramai2.. berusaha ^^ .. hehe
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 26 July, 2012
esk kawan2 sabah sy pun akn berbuka dgn yayasan sabah.. di semananjung ni.
heeeee....
azizah :) azizah :) 26 July, 2012
menariknya..untung la blogger sabahan buat event cmni..
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 26 July, 2012
eca g join event ni je la eca,... blh ubat kesedihan :-)
Cik Purple Cik Purple 27 July, 2012
echa.. dis event ka mksud ko? alala.. susa la bulan posa ni sy mo turun kk.. klu turun pun pigi shopping raya seja kli nt.. akakakakaka.. :D sygnya ndak dpt pi.. T_T
Yas y Yas y 28 July, 2012
Aisehhhh.....x leh join la cmnih yerrr....hehehehe
Arol Mubin Arol Mubin 29 July, 2012
Kak Eca sudi sponsor tiket flight Arol ke Sabah tak? Hehe! :D
Nor Suhaiza Nor Suhaiza 29 July, 2012
sek rendah tu dekat je dgn rumah orang..hik3...xdpt join la.10.08 dh fly balik smjung...
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 29 July, 2012
@Cik Purple meh la turun..sama2 ta shopping raya :D
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 29 July, 2012
@Arol Mubin hahaha..akak pun duit kena bagi :P
♥ ...mummy SHAKIRA...♥ ♥ ...mummy SHAKIRA...♥ 31 July, 2012
waaa bestnya program ni...insyaAllah, teda pa2 akan join ye...thanks eca war-war kan ;)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*