Terpaksa Tolak Lamaran.


Assalammualaikum.

sedih tu sedih,tapi terpaksa tolak.
Bukan hati yang sana  je sedih dan kacau,hati ini pun sedih....
jap jap,nak nanges ='(

ceritanya macam ne,Semalam eca dilamar seseorang...Ini dia lamaran nya ;;


30 July,Monday
bukan weekend,mahupun cuti sekolah.
So,I HAVE to reject the invitation as well.....
even rasa invitation as a blogger ne macam langkah kedepan dalam bidang blogging.
takpe,kerana TUGAS sebagai seorang pendidik.

hari Isnin kan keja,kelas eca pulak jam 2.00pm - 3.00pm.
mana la boleh escape,kang buruk prestasi eca masa tu.
kalau pihak uni dapat tahu eca escape,habislah usaha keras eca.

insyaallah,looking forward to JOIN any event...
termasuk event HSC,jeles tengok Sis Aima update cerita HSC,orang kuat HSC la katakan....
apa lagi bila beliau selalu UPDATE dekat FB,tambah daku jelos,,,,muahahaha.
and yes,looking forward to JOIN this EVENT to all Bloggers Sabahan.
insyallah,kalau ada ruang dan peluang...looking forward SOON.

apa-apapun,EVENT yang terpaksa eca TOLAK tu,eca dah PASS dekat Zu,pemilik blog Emas Putih.
kenapa pass dekat dia?!....sebab rasa dia boleh JOIN kot.dia area-area KK,insyaallah dapat.
Lagipun,kita nampak potensi dia untuk maju ke depan kan kan?!.

*macam la eca ne dah OTAI sangat pulak,,uwekkk,sediakan baldi tuk aku muntah*

{ 24 comments.. read them below or add one }

Unknown Unknown 26 July, 2012
wah... kalau akak ada kat sabah masa ni akak dah pegi dah dear..eh tetibe...
Noor Atikah Ramli Noor Atikah Ramli 26 July, 2012
takde rezeki eca . takpe la. mana tahu kot2 tahun depan boleh join :))
Unknown Unknown 26 July, 2012
weweettt , tahniah eca tok jemputan tuh . jgn sedih . mungkin ade hikmahnya .

mne tau , de rezeki kite berdua berbuka sesameee . hehe . :D
Leeza Dayasari Leeza Dayasari 26 July, 2012
terkejut den. ingat lamaran apa....
ayut ayut 26 July, 2012
takpe eca,bkn rezeki kot..pegi len kali ea :)
ruse_nidzan ruse_nidzan 26 July, 2012
Takde rezeki cikgu Eca :)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 26 July, 2012
sian eca... sabo yer.. blm rezeki eca lg la tu...
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 26 July, 2012
This comment has been removed by a blog administrator.
Cho Zila Cho Zila 26 July, 2012
pasti ada lain kalikan... Insyaallah.. tajuk dasat...
aJa aJa 26 July, 2012
ingat kak eca nk kawen da..huhu..
Unknown Unknown 26 July, 2012
takpe insyallah next time boleh join lagi tuh...pasti ada jemputan lain nyer...:)
sal ya sal ya 27 July, 2012
yang ni baru namanya tak ada rezeki.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 29 July, 2012
@azizah :) invited blogger only.hukhukhuk
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 29 July, 2012
@azizah :) invited blogger only.hukhukhuk
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 29 July, 2012
@Leeza dayasari [santai leeza] heheheh :D

tajuk kena gempak tuk attract readers.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 29 July, 2012
@IntaNBerliaN hukhuk.masih sedih lagi.hahaha

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*