Apam Polkadot Cik Tom.


Assalammualaikum.

paling tak suka bila sana-sini blogger update resepi macam-macam dan eca tak leh BUAT!.serius tak suka,so dari sakit hati sendiri,BAIK daku google dan cari resepi yang mudah,ringkas,cepat disediakan.(saya bukan pemalas,saya cuma kurang rajin).So,dijadikan lah suatu petang nan indah,burung terbang diangkasa,pohon nyiur melambai mesra...............(erghhh,ayat penambah perasa betul!),daku pun mengoogle   lah satu RESEPI ne..


dan dari sinilah,daku mengenali blogger Cik Tom.

sumpah,ini kisah benar....kalau tak kerana apam polkadot,tak kenal agaknya eca dengan Cik Tom ne yer.cuma,tau la eca ne kan,pemalu orangnya (oke,memang budak ne nak kena pelempang sikit)..so,disebabkan sikap kepermaluan budak comel ne,,,so,daku jadi silent reader beliau je lah.ngee *-*

tapi,bila Cik Tom join Forum Caricyber,kat situ lah daku tegur-tegur dia.

eh,korang ingat eca ne pemalu sangat eh?.taklah,dia just nak orang tegur dia.

sumpah,kalau eca nak cakap something dengan someone tu,eca sanggup tunggu dia tegur eca tau.selagi orang tu tak tegur eca,memang taknak la daku tegur.apa lagi bila dia sangat KACAK.Bukan apa,kalau eca yang tegur dulu,kang orang lain cakap,"eh,tergedik-gedik jugak budak ne".

disebabkan sifat kepermaluan yang teramat sangat,daku sanggup HANTAR SURAT berbanding cakap depan-depan tau..especially,SURAT BUAT IBU MERTUAku....eh eh,patut tulis SURAT BUAT bakal IBU MERTUAku yang jauh diSANA.......tak caya eca tulis surat tu?!..jom baca ENTRY ini.(klik pautan ini)

entry ini original dari eca.no copypaste oke?!.orang COPY ENTRY INI,adalah~.~"
so,dengan titah pemilik blog Cerita Dari Hati beralamatkan www.ecadwinkyasha,
entry Surat Buat Ibu Mertuaku adalah entry terbaik beliau,even telah banyak juga entry-entry lain sudah terhasil!!!

jemput baca entry berkenaan.Jika berkenan untuk diposkan ke alamat rumah ibu mertua kamu,sila tinggalkan alamat diruangan komen berserta siapkan persediaan mental dan fizikal untuk dibenci oleh ibu mertua sendiri..(wekkkkkk!),nak kena makan penampar agaknya?!.hahaha.

so,demikian cerita perkenalan eca dengan blogger Cik Tom,dengan ucapan...apampolkadot tu,resepi dari dulu dah bookmark,tapi buat ntah bila..kepada Cik Tom yang sudi membaca entry ini,tolonglah sudi juga send apampolkadot sekali ke rumah ye.ngeengeengeee >,<""

“Artikel ini penyertaan bagi giveaway Cik Tom ditaja oleh JebengOtai, Papa Mifz, Amna, Kak Mahh, Dania Eryati, Onlajer,Nazri, Hatiputera, Eiela, Rina Avail, Akhiyy, Hafizul, Puanbee dan KeretaHitam.”
masam manis rasanya cinta,
namun kudulukan mengejar cita,
perkenalan cuma di alam maya,
moga kekal buat selamanya. 

nak JOIN :
klik pautan ini dan JOIN sebelum 31 Ogos 2012 



{ 13 comments.. read them below or add one }

Ummi Iman Ummi Iman 07 August, 2012
Entri GA rupanya... suspen je baca. Akak pun sama, kalau org tak tegur takut nk tegur ;) tu yg org kata sombong. Tak kenal maka tak cinta.. :)

BTW good luck! Nak intai blog cik Tom dan baca surat utk ibu mertuaku... ;)
Kancil 8349 Kancil 8349 07 August, 2012
untuk makluma kawan...kancil ndak pernah belajar di UMS...UMS tu merupakan nama panggilan Kancil di luar blog nie...hehehe...Niza tu adalah nama isteri saya...
shida'R shida'R 07 August, 2012
wahhh..dapat apam polkadot dr cik tom ke nnt?? hehehee :D
Riena Haiqal Riena Haiqal 07 August, 2012
ingatkan apa tadi.. rupanya join GA.. hahahah. buat suspen la Eca ni.. good luck eca
Cik Nur Cik Nur 07 August, 2012
kihkihkih..GA yee.!
ingtkan buat bisnes tadi..hii

apepun, semoga berjaya ye eca..!
rAIHan rAIHan 07 August, 2012
raihan ingt nk join jugak klu sempat.good luck ^^
azizah :) azizah :) 07 August, 2012
hehee buat suspen je.. gudluck yer eca.. apam polkadot mmg sedap!
ayut ayut 07 August, 2012
Baca punye bace..adehh..eca join GA cik tom ea?klu dpt apam polka dot tu sodap jugak :) all the best eca!
Papa Mifz Papa Mifz 07 August, 2012
ada chance monang nih...gud luck yo...:)
anisalya anisalya 08 August, 2012
kena belajar buat la. bagi anak2 murid makan. budak2 ni jujur. kalau tak sedap dia orang kata tak sedap.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*