dah hilang atau ...


Assalammualaikum.

oke,fine =.="
mood sangat tak OKE!!!!.baru beberapa hari lepas eca UPDATE pasal cincin kan?!...rujuk entry ini -> http://www.ecadwinkyasha.com/2012/09/dah-kedah-ehaladah-kan.html

So,tadi selepas REPORT PRAKTIKAL eca siap diprint,eca kira nak kuar ke pekan depan nak BINDING..tapi CUACA tu hah..macam tak mengizinkan je.SO....terlebih rajin mengemas meja study ne lah.....Tengah kemas-kemas tu....tercari-cari cincin eca.

cincin yang HILANG  tu,cincin emas kat jari manis eca tu.

cincin tu kan sebenarnya ada kemek sikit.sebab hari tu ntah camna terjatuh kt bawah kerusi dan terpijak.
tapi still boleh guna.SAYANG gila kat cincin tu sebab itulah CINCIN pertama yang eca PILIH sendiri.

Sekarang MOOD sangat DOWN tau..patut MOOD HAPPY sebab REPORT dah siap.
tapi MOOD terus jadi DOWN.even Mr Ehem kata nak JUMPA pun MOOD masih DOWN semacam.

yang eca ingat ..
Isnin..eca masih pakai cincin tu.Selasa..Encik Amir (my bestfriend) kata eca ada pakai cincin tu masa dia datang rumah tengok laptop eca.Rabu..eca g kelas.Sebelum gi kelas,eca buka cincin tu masa mandi.letak dekat sinki.Balik dari kelas,eca ambil cincin tu dan letakkan dalam laci meja.Malam tu,eca ingat macam eca ada pegang cincin tu lagi.Khamis baru sedar cincin tu takde di dalam laci meja.
Hopefully,eca tersalah simpan kat mana-mana...Takut gak terbuang ke apa.tapi plastik sampah tu eca dah cek tiga empat kali kot-kot ada cincin tu kat sana..tapi TETAP takde.Ya Allah,mana la cincin tu.Eca pun buntu nak cari kat mana lagi.Dah cari dalam kotak pun takde.Dah cari dalam tempat letak barang make-up pun takde.....Ntah nak cari kat mana lagi =.="

Kalau korang ada petua ke doa ke nak cari barang hilang,INFORM eca ye.
nak try la kononnya.dan DOAkan juga cincin emas tu dapat dijumpa semula.


p/s :: cincin hilang pun dijadikan entry blog.daku peduli apa kan....daku cuma nak minta doa dari korang.kot-kot dengan doa korang dan IZIN ALLAH,jumpa semula cincin tu.amin.

{ 10 comments.. read them below or add one }

shidaR shidaR 27 September, 2012
benda kalo kita syg mmg ssh nk terima kalo hilangkn huhuhu...
fieda fieda 28 September, 2012
mmg duk teringat jer la kalau mende yg kita syg ilang ntah ke mana..

montoknya jari eca..
Riena Haiqal Riena Haiqal 28 September, 2012
alamak sayangnya.. kena cari betul2 Eca.. sayang tu.. cuba fikir bagus2 dan teliti dimana Eca simpan tu.. atau tercicir kot
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 28 September, 2012
eca tersilap ltk la tu...


bertenang dulu.. nanti ingatlah dkt mana eca simpan..
Azi Azi 28 September, 2012
akk dulu pn penah hilang gelang kawin, semlman cari akhirnya jupe bwh ampaian... mmg xkeruan dibuatnya...

hrp cincin tu jupe semula...
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 29 September, 2012
@Riena Haiqal smlm xkena tdur fkr cincin tu jak..hukhuk.
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 29 September, 2012
@Azi alamak..gelang kahwin lagi tu..erkkk.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*