Loan bersama MBSB


Assalammualaikum.

ingin buat LOAN?..tapi AGEN tiada.LOAN untuk  beli rumah,tanah atau simpanan sahaja.....................dah dah tak yah nak RISAU SANGAT..meh meh,eca nak kenalkan dengan salah sebuah syarikat pinjaman kewangan.

[ini entry review pengiklan di bahagian sidebar]


pinjaman/pembiayaan peribadi MBSB (anak syarikat KWSP), islamic loan hanya untuk kakitangan kerajaan dan badan berkanun terpilih melainkan tentera.(sorry,abang-abang tentera tak boleh ye!. sedih gak,takpe,,,tentera ada koperasi mereka kan kan?!...)

Keistimewaan MBSB, blacklist dan ctoss boleh mohon, pinjaman yang tiada penjamin dan tiada cagaran.Melalui skim waslah MBSB satu satunya di Malaysia yang membolehkan pengiraan kelayakan melebihi 60%.Pengiraan kelayakan hingga 78% dan 80%. Maksudnya pinjam lebih 60% tetapi bayaran seperti yang disyaratkan oleh Biro Angkasa tidak melebihi 60%. 


Terdapat pelbagai lagi pakej pinjaman yang ditawarkan oleh MBSB seperti MAX-i yang menawarkan pay out 100% maksudya pinjam 100k anda akan dapat 100k.Tidak ketinggalan MBSB Njoi raya kadar tetap 4.3% dan Astro percuma seumur hidup.

Syarat-syarat KELAYAKAN MBSB NJOI (19 Julai - 19 Oktober)
                                                Kadar rendah 4.30% sahaja (tetap)
Potongan gaji maksimum sehingga 60%
Jumlah pinjaman RM50,000 – RM250,000
Tempoh Pinjaman 5 – 20 tahun
Pinjaman baru dibenarkan
Tidak perlu Overlap (tapi overlap non-MBSB dibenarkan)
Potongan melalui Biro Angkasa
Umur kelayakan 19 tahun hingga 60 tahun
Kelayakan gaji minimum RM 700
Tidak perlu penjamin
Proses cepat
                                                Perlindungan TAKAFUL (Banca insuran wajib)
                                                Percuma ASTRO untuk 4000 PELANGGAN PERTAMA SAHAJA.


shamsulmbsb.blogspot turut menyediakan perkhidmatan pinjaman utk staf kontrak (kerajaan) dana melalui Yayasan Rce dan pinjaman utk Pesara Kerajaan dan Pesara tentera melalui RHB Islamic....hah,PESARA TENTERA boleh ye...yang masih berKHIDMAT,sabar eh!

BAGAIMANA URUSNIAGA DIJALANKAN?!.
tak susah dan tak payah.Malah anda tidak perlu mengorbankan cuti anda hanya untuk mengurus LOAN sahaja....caranya mudah dengan TOPUP Telefon Bimbit anda dan hubungi nombor ini -> 019 3237902 ( Encik Shamsul @ Puan Noor).

APA YANG PERLU KAMU LAKUKAN?!
1) Hubungi mereka berdua.
2) Dapatkan e-form dan isikan e-form berkenaan.
3) tunggu CALL/EMAIL dari pihak terbabit.


RAGU-RAGU tentang LOAN ini ?!.mari kita kembangkan minda menerusi pembacaan testimoni berikut ::
TERKINI promosi dari petronesa/kuwait finance... kadar terendah 3.99% MANA2 YG TAK DAPAT MBSB boleh mohon petronsa, dana dari kuwait finance.


so,teringin nak membuat LOAN..mari hubungi Encik Shamsul 

di talian :: 019 3237902
facebook :: https://www.facebook.com/shamsul.mbsb
blog :: http://shamsulmbsb.blogspot.com/

{ 21 comments.. read them below or add one }

ayut ayut 27 September, 2012
jom bt loan...tp..mcm tak stabil je lg...KIV dulu la :)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 27 September, 2012
wah maju ni.. siap review lg... :-)
Cik Nur Cik Nur 27 September, 2012
best..tapi hutang dah byk ni..huhuhu.. :)
azizah :) azizah :) 27 September, 2012
nak buat loan beli rumah lah...hehe tapi nak transfer ke sabah dulu.. aci tak..ngehngehngeh
Ezy Chiaki Ezy Chiaki 27 September, 2012
tgu idop dh stabil bru nk wat loan umh..
hehe
boni kacak boni kacak 27 September, 2012
adeh..tak berani dah nak buat loan2 ni.. sakit gila kepala nak bayar monthly...
shidaR shidaR 27 September, 2012
mcm besh jer hehee :)
Azi Azi 28 September, 2012
klu boleh xmau buat hutang lg. org kerajaan ni senang je loan nak approve.. pastu tolak gaji.. huhuhu
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 29 September, 2012
@ayut klu xperlu laig,xpyh la kan?
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 29 September, 2012
@Cik Nur langsaikan hutang dulu.jgn gali lubang tutup lubang.
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 29 September, 2012
@Azi hahaha....klu xperlu,xpyh la kan?
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 29 September, 2012
nk buat loan nnt bila dh sah jawatan.

::::: Selamat Berhujung Minggu... Ceria Selalu :::::
Arina Shamsul Arina Shamsul 29 September, 2012
.mama kerja sendiri,bukan kerajaan...So tak dapek la nak buat loan ni ..ngeee..
Si Matatajam Si Matatajam 30 September, 2012
Cam best gak ni...nak kena discuss ngan my hubby dulu..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*