Putih Suci dan Bersih.


Assalammualaikum.

SURVEY minggu lalu,Hitam Putih.
100% blogger berpendapat putih adalah warna yang sesuai dan terbaik.
jom baca APA KATA BLOGGER.

lebih suka warna putih utk post background sebab tenang jak mata mo baca.. kalau hitam background dan tulisan warna putih macam sakit pulak mata mo baca..-RIENA HAIQAL @http://rienahaiqal.blogspot.com/
sis prefer putih la untuk background post sebab memudahkan pembacaan.. hehehe.. kalo kaler hitam kadang2 rasa macam ada gangguan ja.. better to use light colour than dark one.. pendapat hanya sekadar pendapat eca kan.. bertukar2 fikiran..-EZA MIZA @http://zafikstory.blogspot.com/
macam sekarang dah ok.. nanti kalu itam, malap plak blog eca.. hihi-INTANBERLIAN @http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/
Putih menenangkan.FEL @http://sigadisgarang.blogspot.com/
prefer kaler putih utk background...tulisannya kaler itam...putih tuh kan bersih, suci je kan...-PINKUMMI @http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/
tp klu nak mmg prefer background putih tulisan hitam..nampk penegasan di situ -AYUT @http://akuayut.blogspot.com/
jijah prefer warna putih sebab lebih mudah untuk membaca..pakai tulisan ape2 pon sesuai begitu juga dengan warna..-AZIZAH @http://nurazizahyahaya.blogspot.com/
shida prefer putih juga..kalo nk letak gelap ok tp cr BG utama wane yg bssuaian dn juga wane tulisan jga .. -SHIDA @/http://www.duniashida.com/
akak prefer putih, banyak blog yang akak masuk pun kaler putih.. kaler itam pun menarik jugak kalau design kena gayanya...nampak xclusive gitu -AZI @http://aziazidah.blogspot.com/

ohya...eca cuma ambil blogger yang memberikan komen terbaik je eh.

 eca pun bersetuju dengan pemilihan warna putih.
Walau sebenarnya,teringin nak mencuba warna HITAM.
erk?!.


p/s : Terlupa scheduled entry ini kemarin..survey minggu ini jam 12.00pm
Putih Suci dan Bersih.

{ 8 comments.. read them below or add one }

Riena Haiqal Riena Haiqal 04 October, 2012
kan kebanyakkan nya suka lagi warna putih utk background.. dah bagitau dah kan. hehehehehehehe
ayut ayut 04 October, 2012
hahaha..blh plak teringin lg wane itam..blg..tp kena pandai adjust wane kot...kan3x?
Shida Radzuan Shida Radzuan 04 October, 2012
eca kena test dlu baru tau bssuaian or x..kalo x test smpai bila pn xnmpak hasil dia..mmg dluar jgkaan eca heheee :)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 04 October, 2012
haippp jgn guna warna itam... walaupun itam itu menawan.. ahhahha
aziazib aziazib 04 October, 2012
cubalah warna hitam.. mana tau lg cantik dr skrg, skrg pn cantik juga
Mia Liana Mia Liana 04 October, 2012
putih untuk background akan memudahkan untuk pembacaan...

lagipun nampak simple dan ringkas serta tak serabut.. i likeeee...

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*