Bila Durian Crepe Mengganas


Assalammualaikum.


tetiba keywords "durian crepe" mengganas di blog ini.adoooi,ini yang buat daku nak pegi menempah lagi!!!.hahaha ^,^.Disebabkan Bini Navy ne nak mencuba Durian Crepe..sekali lagi pergi IP tuk membeli...sayangnya Mini Pavlova takde..uwaaaaaaa T_________T" #sabar ye puan jijah,nanti ur anniversary boleh tempah Pavlova pulakkkkk.

baru update entry Durian Crepe hari Isnin lepas...dan dan Durian Crepe mengganas di blog daku ne.......memang penangan Durian Crepe sungguh.cek tengok....Ini hasil carian untuk Hari Selasa (berdasarkan statistik Nuffnang),Hari Rabu (berdasarkan statistik blogger.com) ::


Keywords Nuffnang 


Keywords Blogger.com


oh my durian crepe!!!!..memang engkau berhantu sangat.sekarang ne pun buka PETI AIS...wangian durian je.sampai housemate yang tak makan durian pun SURRENDER buka peti ais..."eca,habiskan durian crepe anda secepat mungkin ye"..eca cakap,"baiklah,sambil scheduled entry saya akan habiskan  durian crepe itu dengan segera"...#takbolehblahsungguh!
oh ye,sebenarnya kan,eca dulu tak suka makan durian.sangat!.maybe sebab dulu asyik-asyik dapat durian yang pahit sedikit...kalau makan pun memang makan seulas je.Ntah tetiba masa Form 6,mama masa tu keja dekat Hospital Kota Marudu,kat sana pulak,kenal orang jual durian murah,siap pakej makan dekat kebun durian lagi weiii.sejak tu,eca jadi "Hantu Durian".Pernah sekali lepas minum Pepsi,..eca terus makan durian.sekali makcik dapat tahu,dia terus sound,"eca eca,kalau jadi apa-apa sama kau,nda la babu tau!."...hehehe,actually,minum pepsi sikit je,pastu minum air putih 3 gelas dan makan durian 2 ulas je pun.Tapi korang jangan buat ye,dibuatnya Pepsi bertemu Durian,alamatnya adalah nanti gathering blogger di hospital.hahahaha. =P


gua taknak letak gambar Durian Crepe di entry ini,takut akak comel ne TERLIUR 
sebab dengar khabarnya Durian Crepe homemade beliau tak jadi *gelak 150juta*
Kalau korang nak tengok apa bendanya Durian Crepe yang menjadi kegilaan SIFUku ini,
bolehlah tengok di entry DURIAN CREPE KOTA KINABALU,SABAH.

dapatkan Durian Crepe di sekitar Kota Kinabalu Sabah dengan membuat tempahan awal,
SMS Kak Umie - 0168430546
Beli 3 set,penghantaran akan dibuat ke rumah anda (HANYA PADA HARI AHAD sahaja!)


#Jumaat ne dah tempah Durian Crepe untuk si Ipar & Mini Pavlova for me!!!.si Ipar belanja,haruslah gembira terkinja-kinja =D
#Y.E.S sedang berlangsung...rabun mata tengok sana sini SALE.oh duit,kenapa kau kurang sungguh. =D

{ 12 comments.. read them below or add one }

Unknown Unknown 29 November, 2012
skang mmg tgh demam durian crepe....jd, entri plg hangat pun haruslah psl crepe jugek..hihi
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 29 November, 2012
bagus!!! pandai pun tak letak gambar..

tapi yg xbagus tu, boleh plak dia g kecoh satu donia, durian crepe akak xmenjadi.. nak kene babap ni... hahhahahha ;p
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 29 November, 2012
nmpk nestum gak kat sni ... =)
Unknown Unknown 29 November, 2012
huhh nak mini pavlova tu!! pos sikit kat puterajaya ni..hehehe :p
Unknown Unknown 29 November, 2012
aku dr ari tu lg bah mau try resepi durian crepe ni.. tp pmalas kan..
hahahah
Mrs Velentine Mrs Velentine 29 November, 2012
kak blm sempat lagi mencari..done digi & wondow 8
gnesop gnesop 29 November, 2012
tgh jadi kegemaran ramai
Hazmin Hazmin 29 November, 2012
jadi fenomena pulak durian crepe ni.. Tak pernah pun makan lagi.
ayut ayut 29 November, 2012
tang Y.E.S tu pon kite serupa..hhoohoho...tang Durian crepe pon sepesen la jgk..just bt entry gitu2x je kot...keyword ye byk msuk..huhuhu
Miss N™ Miss N™ 29 November, 2012
Demam crepe tau..hihihihi
Unknown Unknown 29 November, 2012
Durian crepe menjadi kegilaan di mana-mana.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*