Hotchouz Craft




Set dah siap, customer mntk jdkan brooch, hairclip and ponytail hairband

Nak something macam ni tak? Join la GA contest yang Eca buat. Yang kaum Adam pun boleh join. Dapat hadiah boleh bg isteri, mak, makcik, bakal mak mertua, akak, adik, tunang, anak buah, cousin, secret admire.

Mr. Otherhalf saya ckp kt saya, ”Ayang buat la utk diri Ayang. Buat color yg Ayang suka. Nnt dh siap bg Abg bungkus, Abg bg hadiah kt Ayang. Duit Abg bayar.” Itu namanya SWEET BANGAT! Walaupun lah xsuprise, tp saya rasa intention tu pn dh SWEET. Org perempuan mmg suka dpt2 hadiah ni tau! Jd xsalah pn kaum2 Adam join GA ke-4 ni. Infact, saya byk dpt order from Kaum Adam, mntk balut cantik2 lg utk bg kt org tersayang. Cair agaknya org yg receive hadiah tu (*^v^*) Bertuah betul diorg disayangi oleh org2 yg SWEET.

Untuk set ni winner bertuah boleh pilih nk buat combination color apa, nk design apa (sakura/ butterfly/ bow/ plum blossom/ peony/ rose/ iris/ tulip), nak besar mana, nak dijadikan apa (brooch/ ponytail hair band/ hair clip/ hair comb). Custom made order YOUR ONE AND ONLY. Saya tak buat yg sama dah.

Jd, ramai2 lah join GA Eca ni, ye? Ajak member2 blog yg lain jgk(^^)



Nk tgk design lain boleh jenguk2 blog saya (http://hotchouz.blogspot.com/).

Nak beli our product tapi nk jimat postage cost? Jgn risau, 21-23 December ni Hot Chouz akan buka booth di Karnival Sate Kajang. You guys boleh pilih yg mana satu idaman kalbu sambil2 mkn sate Kajang free. Jd, dtg….jgn tak datang~ 

Tentang Penulis : Blogger & Crafter bernama Fadhlyna Abd Wahab.Memulakan bisnes craft ini bermula May 2012.Pelbagai craft berasaskan kain satin yang dibentuk untuk menjadi brooch,hairband dan sebagainya.

Jom Follow Blog Hotchouz Craft

eca cakap-cakap :: ouh ouh ouh,terberkenann dengan bentuk rama-rama tu!!!.serious berkenan.Dalam kepala da set, "nanti tunang,nak letak rerama kat barang hantaran"...orang lain letak bunga,eca letak rerama..dah da,ini idea eca,jangan tiru oke!.hahahaha.*macam la kau nak tunang dalam waktu terdekat eca oiii,bakal-bakal pun tak nampak lubang hidung lagi.muahahaha *,*

4 comments.. read them below or add one

boni kacak boni kacak 06 December, 2012
wow..cantik dan comel la...
ayut ayut 06 December, 2012
suka atas tu...org yg pndi craft ni mmg pndi men wane..bila pndi men wane smua jd cantik..huhuhu
azizah :) azizah :) 06 December, 2012
cantikk :) mesti kreatif orang yg buat ni..hasil pon menarik!

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*