Sponsored Post lagi!


Assalammualaikum.

tadi pagi dah up entry Sponsored Post,ada lagi neyh....................



apa yang beliau minta dah lepas.....senang je nak letak detail-detail tu.
tetiba kena part --> Price Per Blog

acane tu?!....ada sesapa nak menolong daku tak?!
kalau ikutkan kata Bro Sop,SP ne ada sampai RM200,kadang-kadang 3SP dalam RM300.

tapi terfikir lak,kalau letak tinggi sangat dengan 350UV/day...macam rasa tak berbaloi pun ada kan?!.kang letak rendah sangat,tetiba nanti UV maintain tinggi...risau pulak macam tak berbaloi.haish haish,tambah daku pening dibuatnya.dah la pening dek keadaan tubuh badan sekarang ne!.

tolong berikan pendapat korang,boleh tak?!



{ 14 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine 20 December, 2012
nah ni nd aku pandai ni..
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 20 December, 2012
huu eca, mmg nk tolong, tp leeza tak paham sgt apa benda ni.. hu hu hu
Si Matatajam Si Matatajam 20 December, 2012
Kena tanya otai yg selalu dapat SP ni
Cik Nur Cik Nur 20 December, 2012
letak tengah2...rm250...
azizah :) azizah :) 20 December, 2012
untuk apa ni eca.. jijah pon tak dapat nak tolong..hee
trah zain trah zain 20 December, 2012
waa... benda apa tu? hehe
tahniah3... (^___^)
boni kacak boni kacak 20 December, 2012
standard harga dalam rm250. letak rm250 je :)
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat 21 December, 2012
tak dapat nak tolong hihihi...
CIK TOM CIK TOM 22 December, 2012
aah apa yg sop bgth tue mmg harga standard advertorial..rs better letak tinggi pastu nego dgn diorg if diorg nak lg rendah..kl dah letak rendah sgt nanti rugi plk kl diorg nak tawar menawar lg..ni based on experinece cik tom la..hehe
Mia Liana Mia Liana 23 December, 2012
kak mia pun sama juga..
ayut ayut 24 December, 2012
eca...ap tu...ni mmg tak tahu...tak mampu dh nk tolong yer..huhuhu
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 26 December, 2012
bingung gia kepala baca heheh..hahah

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*