Servis Edit Blog & Rezeki Ibu Mengandung


Assalammualaikum.

disebabkan daku da TAMAT  belajar dan sementara tunggu balasan email dari beberapa syarikat yang eca dah hantar resume mintak keja,eca dah mula serius amik tempahan edit blog.kalau tak,daku nak makan apa,tak kan mengharap duit jatuh dari langit kot.

so,dah bajet 1week,at least boleh siapkan 2-3 blog.Ingat senang nak perah idea,main seru-seru,"Idea datanglah datanglah....".yang tu,sila dok angan-angan je.Idea bukan boleh datang cepat.Kadang-kadang bila idea ada,masalah lain pulak menjelma kan kan.*cakap macam kau ne banyak masalah pulak eca!*

oke,dipendekkan cerita sebab lepas ne nak sambung draft blog orang tu,meh eca tunjukkan satu blog yang eca edit sebelum Final Exam last few weeks.


blog Kak Bunga,beliau baru juga tahun lalu melansungkan perkahwinan...gua happy noks tengok blog yg gambar kahwin letak kat header,sebab berangan bila turn gua.#erk?!.Thanks Kak Bunga atas entry ini.terjah beliau dengan klik banner dibawah :



ohyeah...ne eca nak story sikit pasal blog-blog yang eca pernah edit sebelum ne.
*HAPPY*..kebanyakkan blog yang eca edit semua blog mak-mak ataupun bakal mak.satu demi satu update ceta pasal pregnancy....mula dengan blog yang eca edit setahun yang lalu iaitu blog :

gua panas tengok gambar makcik ne,ada ke patut orang ingat dia Anak Dara,padahal anak dah dua..takpatut makcik!!!.Pasne,taknak letak gambar makcik ne dah,letak gambar anak-anak dia.*saja bagi highlight*.HAKHAKHAK!!!.

Lepas tu,ada beberapa blog juga.Antaranya blog ini :

      
dan sebenarnya BANYAK LAGI...eca lupa pulak LINK mereka~,~"
so,kepada mak-mak,bakal mak-mak..meh meh tempah dengan eca,kot-kot pregnant terus lepas eca editkan.muahahaha *tak menahan betul*,tapi Bulan Februari la yer..sekarang da penuh 5 blog menanti + blog sendiri yang akan bertukar wajah next week =P
sebelum korang nak masuk dalam waiting list,mohon baca entry berikut :
http://www.ecadwinkyasha.com/2012/12/faq-edit-template-blog-part-i.html
http://www.ecadwinkyasha.com/2012/12/faq-edit-template-blog-part-ii.html
dan Harga untuk setiap Blog yang eca edit,tengok kat SINI.

*oke,siap sedia dengan indocafe,nak marathon bekerja dengan photoshop*

1 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*