CPUV Pertama 2013


Assalammualaikum.


terkedek-kedek betul la blog ne..orang lain da dapat hampir 10 CPUV/BE untuk tahun ne,dah nak masuk Februari baru dapat CPUV/BE pertama...hahaha.Sebenarnya tak kisah pun,sebab sebelum ne ada 3 CPUV bermain-main diruangan blog pink ini.

Akhirnya,Nuffnang berbesar hati bagi CPUV even traffik tak berapa nak masuk sejak busy mengedit blog orang neyh...yela,dah daku menjana pendapatan dari situ...terpaksa abaikan blog buat seketika..nak tahu apa CPUV terbaru eca ::


Digi Best Prepaid 

dan bagi mereka yang masih berusaha mendapatkan CPUV/BE,boleh guna pakai tutorial/tips eca :
http://www.ecadwinkyasha.com/2012/11/tutorial-tips-dapatkan-cpuv-nuffnang.html

eca tak janji korang leh dapat *yela,daku bukan keja dengan nuffnang tu*,tapi eca berpegang pada prinsip,"Kalau tak cuba,tak tahu hasilnya kan"....so,sila berani ambil risiko.

*mohon jentik-jentik dan inform...saya mengamalkan win-win situation disini*

(tunggu cek Nuffnang sampai bulan March & April..tak sabar!!!)

{ 12 comments.. read them below or add one }

Jamil Hashim Jamil Hashim 04 February, 2013
SALAM KAK.SAYA BELUM PERNAH DAPAT PUN.CAM NE YE NAK BUAT ? ? ?
Mrs Velentine Mrs Velentine 04 February, 2013
tahniah..rezeki..eca...nnt rm10 ar..belum ada masa lagi ni..huhu
sueshe sueshe 04 February, 2013
terbaekkkkk!!! da berwajah baru blog eca!!!tp fink ttp di ati..hiihi
Hatimi Tahirruddin Hatimi Tahirruddin 04 February, 2013
wah bestnya...kalau keluar la mamat digi tu mmg sy jentik2 dia...ahaks
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 04 February, 2013
wah, tahniah... makin semangat lah pasni.. hihii
azizah :) azizah :) 04 February, 2013
ha tu... dia pon ada iklan baru.. tahniah dear!
Cik Nur Cik Nur 04 February, 2013
alhamdulillah...
tahniahh...
rezeki ni.. :)
Cik Nur Cik Nur 05 February, 2013
pstt..baru semak, cpu kita sama...

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*