4 CPUV sedang ber'gwiyomi'


Rancang PERCUTIAN keluarga disini!   

Assalammualaikum.

Seperti yang semua rakan-rakan sedia maklum,blog ini dipinang oleh 4 CPUV yang sebenarnya bermula bulan March.Tapi mungkin disebabkan eca tak update SURVEY atau blog ne jarang sangat diupdate pada bulan March,so CPUV tu baru je eca dapat.....kira lambat la tu.Maksudnya disini,CPUV bermula 1 April,tapi kat bahagian Earnings,diupdate pada 18April.,,kira eca mula CPUV tu pada 18 April dan mula tarikh itulah dikira earnings yang masuk.


2 + 2 = 4 CPUV sedang ber'gwiyomi'
yang eca hairan,suka hati betul DIGI ne ber'gwiyomi' kat blog ne,
hulurlah CPUV ke  sebijik dua advertorial ke.hikhikhik.


HOSTING untuk website/blog anda   

CPUV #2/2013 : Olay Big Bag.CPUV ne eca perhatikan muncul pada bahagian atas.Amat jarang nampak kerana ada satu lagi CPUV yang berebut ruangan yang sama...eca rasa CPUV ne akan tamat tak lama lagi,sebab jarang nampak iklannya dah =(


CPUV #3/2013 : Libresse Salute Her IMV...CPUV berada di ruangan sidebar..satu-satunya CPUV yang berada disitu...agak masuk juga earningnya..oh ya,nak dapat Sample Libresse percuma,Klik Libresse Percuma.

CPUV #3/2013 : Project Breeze Pop Pop..aiya pop pop lah sangat kerana CPUV ini muncul diruangan entry..ala,di bawah entry ne....ada project menarik tau,nak tahu kena klik.hikhikhik =)

CPUV #4/2013 : CPUV yang ne eca suka sekali,iaitu Sharp Workshop Part 2..bermadu dengan CPUV Olay diruangan atas...tapi earnings amat memberansangkan sebab masih baru kot dan lagi satu,CPUV ne muncul pada waktu-waktu puncak iaitu pada waktu ramai orang datang blog ne...hehehe =)

sebenarnya,eca lagi suka dapat sedikit CPUV (antara 1 atau 2 CPUV sekaligus), kerana CPUV ini tidak akan berebut ruangan..kiranya satu ruangan satu CPUV macam tu..sebab bila berkongsi ruangan,earnings pun agak kurang untuk satu CPUV....kena gilir-gilir macam tu tuk dapatkan perhatian gitu.untuk anda yang masih berusaha dapatkan CPUV,baca entry Tutorial & Tips Dapatkan CPUV
 
bekerja tanpa bangun awal pagi.klik sini.
   
eh eh korang,jangan putus asa tau bila tak dapat CPUV..teruskan berblogging dengan lebih ikhlas,inshaallah,habuannya akan diterima kelak. ^,^