Hadiah Contest dah tiba...#syoknyer.


Rancang PERCUTIAN keluarga disini!

Assalammualaikum.
Masih ingatkan anda pada entry Syok-ker Berblogging?!...pada entry berkenaan,eca dah inform mengenai kemenangan pada satu contest yang dianjurkan oleh sedara kita yang macho tu....So,hadiahnya eca da selamat terima pada minggu lalu.



Baju Running Man (bersaiz S) dan button Badge Monday Couple.
Baju tu eca berikan kepada bakal-kakak-ipar eca,dia peminat RM.eca bukan tak minat,cuma tak nak addicted sangat tengok RM.tau RM tu hebat...dulu Arwah Miss Jen selalu download RM dan bagi eca tengok.
untuk kalian yang ingin dapatkan baju Running Man ini,boleh lihat fanpage Running Man Memory.Tak silap eca,mereka ambil pre-order tau...kain yang digunakan pun dari jenis yang bagus.Pastikan korang da LIKE page tu tuk dapatkan bila mereka akan ambil pre-order ye..hot item tu =)cuci mata kalian dengan lihat gambar ini dahulu :
 
jom ORDER oke?!

HOSTING untuk website/blog anda

selain hadiah baju RM tu,eca juga perolehi set buku PTS tajaan Madrasah Kehidupan.
 
eca dapat 3 buah buku,iaitu Majalah Reader's Digest, komik Tebal Syurga serta buku Jangan Buruk Sangka pada Tuhan eca memang suka hadiah ini...majalah RD tu boleh baca untuk memantapkan Bahasa Inggeris eca..komik tu boleh baca dikala bosan sebab lucu tau..manakala buku itu memang amat bagus sebagai satu motivasi.

Terima kasih untuk penganjur & penaja. =)
bekerja tanpa bangun awal pagi.klik sini.
kalau nak menang lagi macam gini,kena rajin join GA/Contest/Segmen...betul tak?!..oke oke,masih mencari rentak & paling penting,takyah kira blog mana yang buat GA/Contest/Segmen,usahakan untuk join kesemuanya..tapi jangan lak penuhkan blog anda dengan entry sedemikian,nanti naik muak orang nak datang blog kan?!.hikhikhik.