Syok-ker Ber-blogging Ni?


Assalammualaikum.

ada kawan tanya,"syok ker berblogging?"..eca cuma mampu tersengih macam kerang busuk.Dorang tak tahu lagi betapa SYOKNYA BERBLOGGING ni,rugi sapa yang tak nak try kan?!....baru-baru ini,tambah seronok bila MENANG Contest budak merah....ala,cuba korang baca entry Apa Seronoknya Blogging tu....entry tu yang eca MENANG tau..nak tahu hadiah kemenangan tak?!..meh meh,nak bagi korang JELES sikit.....

Hadiah Utama: 
TOP UP RM30 serta
Bertenggeknya feed blog anda secara percuma sampai 5 post di blog ini. serta
1 set buku buku keluaran PTS
1 helai T-Shirt Running Man

Speechless juga bila tahu eca MENANG.hadiah pulak MANTAP-MANTAP gitu...eca JOIN tu sebenarnya menyokong si budak Merah yang macho tue...orang sokong kita,kita sokong orang pulak kan?!...itu namanya "win-win situation".Terima Kasih kepada penganjur serta penaja atas hadiah-hadiah kemenangan itu.sangat hargainya.


Penganjur Contest - Kertas Warna Merah ditaja hebat oleh Pencari Jalan-MU & Running Man Memory.


tambah SYOK blogging bila eca menjadi penulis jemputan di eyriqazz.com.Ingat tak dulu eca pernah buat entry tentang ini...kini da masuk tugasan yang ke-3 tau.Alhamdulillah,syukur atas rezeki ne...kumpul-kumpul boleh buat bayar broadband.hehehe.jom baca pulak tugasan pertama eca yang telah pun diupload didalam blog beliau...Pentaksiran Berasaskan Sekolah - Pandangan Saya...tunggu tugasan ke-2 untuk dipublish & tugasan ke-3 bakal menyusul tidak lama lagi.


kalau nak tahu Syok ke tidak berblogging,hanya dengan menjadi blogger boleh merasakan semua itu.
Apatah lagi,setiap penulisan kita di blog mendapat pengiktirafan dari rakan-rakan.
duit,hadiah,...itu merupakan satu bonus penghargaan kepada kita.
*-*
Rancang PERCUTIAN keluarga disini!
HOSTING untuk website/blog anda
bekerja tanpa bangun awal pagi.klik sini.


p/s : tuan blog dah mula mengumpul kembali semangat berblogging yang hilang.harap-harap semakin konsisten hendaknya....tapi bakal mengabaikan blog dari hari sabtu sehingga minggu depan...acane nak konsisten tu?!..schedule entry agaknya ye.hehehe~