Kadraya Teman Blogger


Assalammualaikum.

kuih raya dah nak habis baru nak update cerita kadraya korang.kekekeke~.tapi sebelum tu, eca nak inform yer, semua surat-surat ke alamat rumah baru eca tak sampai terus ke peti surat ataupun rumah eca.Semua surat posmen akan hantar ke Pejabat Pengurusan tau...so,kena pergi sana tuk ambil surat.Jadi, maybe ada beberapa kad yang lambat sampai, eca tak pergi ambil lagi.eca pergi ambil seminggu sekali je....malas daku nak tunjuk muka kat sana,takde sapa yang macho tuk cuci mata.....kakakakaa~
oke oke,jangan dilayan kesengalan si eca tu...jom tengok kadraya awesome dari teman-teman blogger.Pertama sekali yang eca nantikan sangat...sebabnya design tu, eca yang siapkan...
Terima Kasih Tauke Berlian percaya dekat eca suh design.Job yang makcik kasik sebelum hujung minggu ne siap yer...mim alif lam alif sin sikalang! =P
kadraya kedua ne, datangnya dari blogger Cik Purple Gojes sangat!
kadraya yang comel macam tuannya juga...btw, Cik CP...silakan paksa diri update belog selalu.
kadraya dari rakan blogger yang semakin berjaya dengan title BisnesMan..dengarnya masa puasa buat bisnes popia.....simple je tapi CANTIK, suka tengok.


lagi dapat kadraya dari Dunia Shida.Seriously, suka sangat design ne..comel dan biru yang menyenangkan.Terima Kasih Shida!


seterusnya kadraya dari Mama 3 Hero.Design ne cantik sangat tau akak,pandai akak pilihhhh.
by the way, jeles tengok tulisan akak cantik sangat!
kadraya dari puan jijah yang sedang menanti hari....semoga selamat semuanya ye kak!..pesan eca, "Jangan Putus Asa Meneran"...kekekeke~
Terima Kasih buat yang sudi mengirimkan kadraya buat eca..baru ini eca dapat update,nanti eca akan pergi pejabat tu lagi tengok ada lagi ke tidak kadraya...eh,selagi syawal masih ada,tak salah pun kan kita bertukar-tukar kadraya tanda ingatan?...nak beraya pun No Hal,datang je ruma eca, eca hidang air bujang..kekeke.
cerita raya : tertinggal kat kampung tapi cerita raya orang lain,mungkin berbeza.
kadraya pertama dari blogger, eca dapat dari Long Haffiz yang dikirimkan sekali dengan hadiah contest beliau suatu ketika dahulu.masih simpan elok dalam sampulnya...tahun 2011 rasanya.eh, lama da daku berblogging kan?!..kuikuikui.