Semakan Keputusan Temuduga PPSDG41


Assalammualaikum.
Ingat tak masa puasa hari tu, eca ada ikut satu temuduga.Rujuk Entry Kisah Temuduga PPPSDG41.Keputusan dah keluar tau....dan keputusan eca ialah ::
walaupun tak dapat, eca terima dengan hati terbuka.Mungkin bukan ini perancangan buat eca.Mungkin ada rezeki lain menanti eca nanti kan.Family pun sedih, eca lagi lah..sehari semalam nangis.BF pun risau, nasib baik banyak kata semangat eca terima dari insan-insan disekeliling eca....eh, sedih sehari je tau.Esoknya (Ahad lepas...) eca dah jadi SUPER DUPER HAPPY & EXCITED tapi yang tu, eca cerita nanti tau(kalau rujuk FB eca, mesti korang tahu apa dia,kekeke)

kalau korang nak cek, boleh klik pada pautan ini :
Semakan Keputusan Temuduga PPPSDG41
Allah SWT itu maha kuasa, DIA turunkan rezeki dalam pelbagai cara.
*mengharap keajaiban berlaku...kehkehkehkeh*