FM dari Sarawak tokkkkkk~


Assalammualaikum.
sejak-sejak pindah rumah, eca nekad kononnya nak penuhkan PETI AIS tu dengan pelbagai jenis Fridge Magnet (FM).Nampak berseri la kononnya kan?....tapi punya kedekut nak keluar duit beli FM.Dekat Kaison ada je FM tak sampai RM2, dah amik letak balik.ciskek betullllllllllllll.

so, last-last-last week (nampak sangat entry ne duk lama dalam draft)...si ipar (panggilan buat bakal-kakak-ipar-tunggal) pergi bercuti di Sarawak...dan sekembalinya mereka dari Sarawak, i got extra gift!...Sarawak FM.terus dorang lekat dekat peti ais eca tauuuuu.



baru 3 FM kat peti ais eca.....
actually, ada FM Rumah Terbalik tapi kat peti ais di "rumahkampung".
jom exchange FM, nak tak?..
ke ada GA yang tengah berlansung menawarkan hadiah FM, info-info lah yerrr.