Lawatan ke Rumah Terbalik [part 3]


Assalammualaikum.


Dah baca belum episod sebelum neyh?..meh meh baca dekat sini.....[part 1],[part 2].


kesinambungan lagi...Selepas saja pukul gong,perjalanan diteruskan dengan memasuki Rumah Terbalik neyh.Amaran:..ingat peraturan sebelum ini,so....this entry will have NO PICTURE to show :(

Melangkah kaki masuk ke rumah neyh,kepala sila dongak tinggi-tinggi!....tapi mata tu jaga sikit...sila kenyit-kenyit sikit,takut pula jadi juling tengok semua barang-barang bergantungan.oh ya,SILA INGAT ANDA SEDANG BERJALAN DI ATAS SYILING!.hahaha.

jom kita ketuk rumah neyh dulu...bagi tuan rumah tahu ada tetamu yang datang!...Melangkah masuk pun dah teruja weiii..semua berada diatas kepala!.eh eh,kipas syiling tetiba dekat bawah pulak dah....jalan lagi,singgah kejap ke beranda rumah.elok je selipar tu tersusun rapi...boleh lepak-lepak main gitar kejap.


Nak tengok TV pun boleh......sejuk dan nyaman #rumah ada aircond lah!.Masuk bilik pula.....wahh,cantiknya!.best-best dalam bilik pun ada TV...boleh gak layan blog cerita dari hati tue.....rasa nak terkucil lah #mungkin sebab teruja lah sangat!.haha..eh eh,bersih je toilet neyh tapi apasal kat atas..owh,baru teringat eca sedang berada di rumah terbalik.hakhakhak.lapar weii,jom cari makanan kat dapur..panaskan lauk semalam pun boleh,nak masak sayur pun boleh..ooh,ilusi lagi!...

selamat tinggal tuan rumah terbalik :)
akan bersambung lagi episod akan datang.
dan kalian jangan lupa..JOIN RUMAH TERBALIK FM GIVEAWAY tau!.
website mereka ada kat sini: www.upsidedownhouse.com.my


Lawatan ke Rumah Terbalik [part 3]

6 comments.. read them below or add one

IntaNBerliaN IntaNBerliaN 08 February, 2012
eca, hbs tu camne nk mkn nak dudu nk mandi semua tu?.. xpaham daaaa dgn umah ni.. cm pelik ni...
hudahassan hudahassan 08 February, 2012
yg dlm toilet tuh cmne ? mngkuk tnds kat atas kah ? hehe :D
Cik Azizah Cik Azizah 08 February, 2012
hush tak dapat bayangkan tandas tu la..huhuhu
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 09 February, 2012
@IntaNBerliaN..hahaha,kena datang sini lah jawabnya :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 09 February, 2012
@hudahassan,yer dear...semua duduk elok kat atas je.hehehe
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 09 February, 2012
@Cik Azizah,nak kena datang sendiri dan tengok tu kak :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*