Eyriqazz VS Denaihati,dipenghujungnya.


Assalammualaikum.

Eyriqazz VS Denaihati,telah pun melabuh tirainya pada 31 Ogos 2012.dan bersyukur sangat sebab sempat JOIN,sebab teringin pula nak mencuba SKILL SEO,even skill bawah tapak kaki.hikhikhik...masih belajar merangkak dalam bidang ini.

Ingin tahu pemenangnya,mudah saja!!!.
Gunakan cara ini ::
1) Buka website www.google.com.my
2) Diruangan search taip "eyriqazz vs denaihati"
3) Blog yang berada di page 1 carian google,merupakan pemenang.

so,dapatlah pemenangnya!...yerp,takde unsur berat sebelah pun kan?!entry eca,jangan tanya di manakah ia....konfirm terhumban JAUH ke belakang,kot kot dah kat page 20!.ngeee *-*,tak kisah puwn,tetap nak AJAK korang SUPPORT eca,....

buka entry penyertaan --> Eyriqazz VS Denaihati
tolong  SHARE,RETWEET dan klik Google+...
please eh :)

eca cakap-cakap ::
BUSY dua hari ini.
SORRY!
Eyriqazz VS Denaihati,dipenghujungnya.

6 comments.. read them below or add one

MamaEma MamaEma 03 September, 2012
tahniah pada pemenang...

eca, akak nak tanya sikit..eca buat juga ke bussiness card..
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 03 September, 2012
Actually leeza x paham sgt... Benda ni... Huuu
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 03 September, 2012
xpenah lg join contest hebat2 camnie, hehe...
shidaR shidaR 03 September, 2012
wahhh shida search tadi..tempat pertama cik tom lah nice hehee :)
azizah :) azizah :) 03 September, 2012
ni mmg betul2 seo..takut nak join..hehehe
Sally Yatiey Sally Yatiey 03 September, 2012
Tahniah kepada pemenang ;)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*