Hello Oktober


Assalammualaikum.

Rasa macam nak 'booooooooooooooooooooo' diri sendiri.Patutnya entry ini dipublish malam Isnin 1 Oktober.Apakan daya kemalasan dan kekangan yang menjadi duri dalam daging..#eh?!.oke,here we go.



Kejadian sepanjang bulan September :
1. Officially end my teaching practicum on 14 September.
2. Officially eng my teaching observation on 21 September.
3. Officially done and submit my practicum report on 28 September.
4. Officially START my final semester on 24 September.
5. Exabytes 2nd Cheque on 21 September.
6. Officially married...#eh?!.tipuuuuuuuuuuuuu,oke maybe September akan-akan datang!

Pencapaian Blog Sepanjang Bulan September :
Total entry : 37 
Page View Last Month : 16,077

Disebabkan MALWARE yang ada pada blog beberapa minggu lalu,eca da BUANG Top Pengomen.SORRY ye korang....tapi penyumbang TRAFFIK Bulan September ialah ::



blog baru masuk TV yawwww.Sila korang mohon JELES sekarang =.="
Blog ne juga owner tempat eca beli NOVEL TERPAKAI ye.
even NOVEL TERPAKAI,tapi tetap macam novel baru keluar dari kotak gamaknya.

ohye,bermula 17 Oktober ne,eca akan mulakan Year End Giveaway & Contest.
SPONSOR masih diperlukan,jom tengok T&C kat sini -> 


p/s : sedang sibuk siapkan 3template blog.sorry kurang BW =)

{ 11 comments.. read them below or add one }

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 02 October, 2012
hi october,,wish me gud luck on my paper..hohoh
Riena Haiqal Riena Haiqal 02 October, 2012
hehehhehe. belum lambat juga la.. masih lagi awal2 bulan October kan.. heheheheeh.. wah Azi adalah penyumbang traffik yang banyak ye.. (^_^)
Unknown Unknown 02 October, 2012
Wah, banyaknya jumlah pageview dia. Tahniah !
ayut ayut 02 October, 2012
done jugak report ye :)
wah..tempias2x dh tu.jap lg eca pulak msuk tv.hihihi ;)
Sponsor?ayut nak bg ap ek..?brooch boleh?

haa...ayut tag eca yer..sila lah menjengah seketika :)
http://akuayut.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html
gnesop gnesop 02 October, 2012
moga oktober lebih baik dr november :)
Miss N™ Miss N™ 02 October, 2012
perghhh..byknyaaa..!
terbaiklah eca.. :)
Unknown Unknown 02 October, 2012
kak eza lak lom post apa2 entry bln oktober ni sbb kesihatan belum memuaskan.. Mc 2 ari.. Hehe
aziazib aziazib 03 October, 2012
wah eca dah plan nak kawin bulan september ye,,,,

wah xsangka blog akak ke penyumbang traffic terbanyak itu...

september in love... :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 03 October, 2012
hebat.. siap buat list kejadian.. hehehhe

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*