2012 Tahunku Yang Cantik


Assalammualaikum.

pagi-pagi pergi ke pasar,
membeli ikan untuk dibakar,
2012 Tahunku Yang Cantik menjadi taruhan,
contest SEO spudin.com menjadi cabaran.

2012 Tahunku Yang Cantik

2012 Tahunku Yang Cantik

persoalannya,cantik ke?!...setelah apa yang dilalui sepanjang tahun ini...*tandataanya*.
Tahun 2012 menjadi tahun tidak cantik bagi diri eca serta lepaking team.Apabila 4 sahabat terlibat dalam kemalangan..apatah lagi,dua daripadanya meninggal dunia dan seorang lagi koma selama 4 bulan sebelum dijemput Ilahi.Namun kehilangan teman-teman harus diredhakan,Allah lagi sayangkan mereka.Dah hilang 3 sahabat yang sentiasa cakap,"Cantik kau ca".

teman-teman terhebat pergi dahulu.Al-Fatihah.

2012 menjadi tahunku yang cantik bila percubaan pertama kali mencuba Contest SEO - Cinta Kotak Fibox- menjuarai perlumbaan di stadium google.Tak sangka boleh lak menang..maybe sebab Cik Tom yang Cantik tak turut serta,ada chance lah menang kan.*gelakjahat.jpg*

Matahari memancar sangatlah terik,
Mencari air penghilang dahaga,
contest SEO hatiku tertarik,
menimba pengalaman yang sangat berharga.

pertengahan 2012 Tahunku Yang Cantik

Tahunku Yang Cantik bertambah cantik bila pada June 2012 memulakan tugas sebagai guru praktikal.Satu pengalaman yang takkan dilupakan sampai bila-bila.Lebih-lebih bila pelajar hari-hari cakap,"teacher cantik hari ne"....kan kan dah tambah kembang daku dibuatnya.Lebih banyak kisah diSINI.
anugerah cikgu cantik tahun 2012.*omaii*

The Body Shop menjadi perhatian,
Bila buat SALE harga kilang,
Cikgu Cantik menjadi gelaran,
alahai,buat daku jadi kembang.

penghujung 2012 Tahunku Yang Cantik

Anak Jawa main perahu,
Bermain bersama anak India,
Cantiknya 2012 bagi diriku,
Bakal mengakhiri zaman belajarnya.

penghujung 2012,bakal mengakhiri zaman pembelajaran sebagai seorang Mahasiswi Bachelor Of Education.Tak sangka 3 tahun lebih berlalu begitu tanpa disedari...Tahun-Tahun yang cantik mematangkan diriku.ohyeah.

its my FINAL YEAR.ohyeah!

Contest SEO Extravagansa - 2012 Tahunku Yang Cantik ini dianjurkanoleh spudinpunya.com dengan tajaan khas daripada : Ciktom, mksyahir, FauziBlues, eizil network,lepakk[dot]com, LadFeamir , My Arazzi, penmerah[dot]com , nurmisnan dan puanbee[dot]com

Entry ini ditulis bagai melayakkan eca JOIN contest SEO Extravagansa2012 Tahunku Yang Cantik.


{ 14 comments.. read them below or add one }

azizah :) azizah :) 09 December, 2012
gudluck eca... memang 2012 tahun yg cantik buat eca yer..
nadia nadia 09 December, 2012
hai cikgu yang cantik. :) cikgu memangggg cantik.
Ummi Iman Ummi Iman 10 December, 2012
Salam buat cikgu cantik :)
GOOD LUCK... Lama tak singgah sini... Tapi makin lama nampak makin berseri tuan blog ni... ;) nice entri
Si Matatajam Si Matatajam 10 December, 2012
Akak ni x pandai lg nak ber SEO la Eca..Anyway Good luck dear...cikgu Eca mmg cantik
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 10 December, 2012
memang cantik eca..hehe.. tahun 2012 eca dipenuhi dengan kecantikan ..apa2 pun, semoga terus sukses dan jgn pandang belakang ..terus maju ke hadapan untuk terus berjaya
Cik Nur Cik Nur 10 December, 2012
semoga berjaya kakak eca... eh..silap..cikgu eca.. heeeee
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 12 December, 2012
eca, good luck tau ... leeza harap eca boleh masuk pertandingan tu seterusnya menang.
Akma Omar Akma Omar 13 December, 2012
Alfatiha..takziah kehilang kawan2....

Bakal guru rupanya sis ni..semoga berjaya dalam bidang yang sis ceburi..oo ye good luck 4 the contest ya :)
adyna adyna 15 December, 2012
tahun yang cantik utk eca..peace ;)
Mentari Minda Mentari Minda 16 December, 2012

semoga berjaya dengan contest yang disertai...

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*