Komisen Pertama dari QuranKini


Assalammualaikum.

eca pernah bercerita tentang program Affliates ini sekali di entry INI,malah eca juga pernah update satu entry yang eca kongsi dari program itu sendiri (Entry Kelebihan Membaca Al-Quran).Ketika eca mula join program affliates ini,tidak terlintas langsung dibenak untuk mendapatkan komisen yang amat tinggi memandangkan komisen dibayar apabila kita dapat membuat sales.Maksudnya disini,orang membeli Quran Digital itu melalui pautan kita yang telah disediakan oleh pihak berkenaan.

Pada hari Sabtu yang lalu (apahal da macam karangan UPSR lak ne...alahai =.=")....oke,hari sabtu yang lalu eca kuar dengan abang & awek dia.Balik je dari rumah,terus cek email (kita takde hp memahal tuk online dimana sahaja tau,cian kan?!)....so,dah cek email tu,terkejut seketika bila dapat email dari pihak QuranKini menyatakan eca telah perolehi komisen hasil jualan QuranDigital.


komisen QuranKini terus masuk ke akaun Maybank eca tau...sangat bersyukur atas rezeki ini.pihak QuranKini juga bagi maklumat pelanggan tu tau..boleh la eca email & berikan sedikit bonus..ole-ole dari Sabah agaknya sesuai sebab pembeli ini dari Johor oke?!..camne eca boleh tahu?!..alahai,dunia hujung jari anda bukan payah pun,dapat email,cek kat FB je kan.....kuikuikui.so kepada rerakan blog yang berminat,boleh la apply untuk sertai program ini.Maklumat lanjut,boleh baca di entry Menjana Pendaptan disamping berkongsi ilmu


lain-lain affliates yang eca sertai :
Rancang PERCUTIAN keluarga disini!
HOSTING untuk website/blog anda
bekerja tanpa bangun awal pagi.klik sini.

p/s :: rezeki itu ada dimana-mana.eca percaya penuh,biar dari dalam rumah sekalipun.
p/s : agaknya rezeki sapa menang Monthly GA #Mac13 yang dijalankan semalam eh?..tengahari atau petang eca umumkan.

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*