Cek Exabytes Ke-3


Assalammualaikum.

Alhamdulillah,sebelum tahun baru hari tu,cek ke-3 dari Exabytes dah selamat sampai ke tangan eca.Parents hantarkan kerumah sewa eca sambil tengok anak mereka yang paling degil ne oke ke tidak duduk sendiri-sendiri.hikhikhik.


cek ke-3 ini menjadikan jumlah bonus blogging dari Exabytes sebanyak RM150.
Alhamdulillah,daku duk menulis cerita merapu pun,dapat juga cek macam ne kan.

rahsianya,Sila Maintain Traffik 350UV sehari.
caranya,permainan keyword & blogwalking.
hasilnya,makan kek Secret Recipes,tengah bulan makan bubur nasi + ikan masin.hahaha~

korang jangan cakap,"eleh eca tu,tembirang je lebih tunjuk-tunjuk cek dia..".sedih ai tau,nak nangis tujuh purnama macam ne =.=" .Sebenarnya korang pun boleh,malah korang boleh jadi lebih hebat dari eca.#erk,daku hebat ke...ayat tu serupa nak makan supkakimanusia je kan.

Mungkin ada yang terlepas pandang entry-entry yang lalu.So,sini eca sediakan senarai entry yang korang WAJIB,MESTI,MUST baca..jangan lepas satu pun dan jangan mengata,"alah,dia tu saja bagi entry lama-lama supaya traffik dia tinggi."..kalau korang ada perasaan PHD macam tu,daku dengan serendah-rendah hati cakap,"fikir elok-elok untuk kebahagiaan dan kesenangan korang sebelum mengata eca dibelakang".


Jom Baca Ini dahulu ::
dan jika berminat menjadi Advertising Partner Exabytes,boleh baca dan fahami cara-caranya diSINI.

kalau korang boleh amalkan semua tu,tak mustahil,korang akan jadi lebih baik dari eca.amin =)

#memulakan entry yang happy-happy untuk mengembalikan semangat blogging ^.^

{ 14 comments.. read them below or add one }

Mia Liana Mia Liana 21 January, 2013
wahhhhhh... congratssss eca..
Cik Nur Cik Nur 21 January, 2013
Alhamdulillah..rezekiii.. :)
Fieda Rafli Fieda Rafli 21 January, 2013
wah..kak fieda arini dh expired..aplly lagi yg baru..moga ada rezeki lagi dgn exabytes..
Miss Sue Miss Sue 21 January, 2013
congrates eca, eca tolong ajar sue boleh ? sue tak faham lah bab ni :( ..
CIK TOM CIK TOM 21 January, 2013
tahniah eca!kan best dpt income dr exabytes ni..ciktom pn dh 3x jgk :)
Sop Nama Saya Sop Nama Saya 21 January, 2013
tahniah
sop dapat sekali terus x apply dah.. hehehe
Arul Chelsea Arul Chelsea 21 January, 2013
tahniah bleh la blanje ni..kih kih kih
Hatimi Tahirruddin Hatimi Tahirruddin 22 January, 2013
tahniah eca...sy nak join exabytes tak cukup syarat la pulak...
izfanora izfanora 22 January, 2013
untung r.. dah dua tahun berblog, xpnh pun dpt pe2.. hihi..
SCG Owner AnirahAzuri SCG Owner AnirahAzuri 06 February, 2013
Terbaik... :) baru nak berjinak2.. :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*